Vincenzo Castellano iubeşte din nou. Cine este femeia care a înlocuit-o pe Antonia în inima afaceristului / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Vincenzo Castellano iubeşte din nou. Cine este femeia care a înlocuit-o pe Antonia în inima afaceristului / VIDEO © Foto: Instagram

Se pare că dragostea pluteşte în aer în această perioadă, iar un cunoscut om de afaceri de la noi s-a înamorat de o focoasă brunetă. Vincenzo Castellano, căci despre el este vorba, nu se mai ascunde! Dar staţi să vedeţi unde au petrecut cei doi de ziua de naştere a milionarului.

Vincenzo Castellano iubeşte din nou! Cea care i-a furat inima este o brunetă cu forme apetisante. Se pare că lucrurile sunt destul de serioase între cei doi, având în vedere faptul că ea nu a lipsit de la ziua de naştere a afaceristului. Mai mult decât atât, frumoasa domnişoară a postat pe pagina ei de Instagram un citat romantic, care l-a emoţionat pe Vincenzo, potrivit Antena Stars.

Dar asta nu e tot! Vincenzo a ales să îşi petreacă această zi specială alături de ea în...maşină. Şi cum ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place, nu ne mirăm că afaceristul este topit după noua cucerire. Decolteu adânc, picioare frumoase, buze senzuale...ce să mai? Domnişoare are toate datele necesare pentru a-i fi pe plac. Şi pentru a-i lua locul Antoniei în inima afaceristului.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest