VIDEO / Vincenzo Castellano suferă din iubire? Fostul soţ al Antoniei, surprins abătut în vacanţa de lux

+6 click pentru
galerie

Vicenzo Castellano, fostul soţ al Antoniei © Foto: Instagram

Vincenzo Castellano plecat în vacanţă şi a petrecut pe un iaht de lux alături de câțiva prieteni. 
Deşi toată lumea se distrează şi este fericită în vacanţă, Vincenzo Castellano a dat de înţeles că nu prea este în apele lui.

În timp ce Antonia și-a refăcut viața și are o familie fericită alături de Alex Velea, Vicenzo Castellano pare că nu are în plan să se așeze prea curând la casa lui, așa că profită din plin de ce îi oferă viața. Așa a făcut și zilele trecute, atunci când a petrecut alături de câțiva prieteni pe un iaht în insula Capri.  De când italianul s-a despărțit de frumoasa cântăreță, nu a mai avut o iubită oficială. Cu toate că se afla pe un iaht de lux alături de cei mai buni amici ai săi, Vincenzo părea a fi nostalgic pentru că asculta melodii de suferință. Oare să îi fie încă gândul la Antonia sau suferă din cauza unei noi iubiri?

Și dacă pe plan sentimental lucrurile nu sunt roz pentru Vicenzo Castellano, el este împlinit alături de fetița lui, Maya. Relația dintre el și fiica lui este una strânsă, căci micuța nu a lipsit de la petrecerea de pe iaht. La un moment dat Maya a început să danseze, iar italianul a filmat întregul moment. Micuța se simțea foarte bine în prezența tatălui ei, dar și a prietenilor acestuia. După ce s-au distrat și relaxat pe iaht, Vicenzo împreună cu amicii lui, dar și cu Maya au luat masa la un restaurant de lux de pe insula Capri, unde s-au delectat cu cele mai bune preparate din fructe de mare. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro