Will Smith, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic înfiorător a primit din partea medicilor

Will Smith, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic înfiorător a primit din partea medicilor © Sursă Facebook

Will Smith este unul dintre cei mai apreciaţi actori de peste Ocean. Chiar dacă vedeta pare împlinită pe toate planurile, având o familie frumoasă şi un succes nemaipomenit datorită carierei sale, se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de roz. La capitolul sănătate, starul internaţional a întâmpinat probleme serioase. Recent, acesta a primit un diagnostic dur, iar fanii au fost extrem de îngrijoraţi.

Actorul în vârstă de 51 de ani, care a făcut multe femei să suspine cu rolurile din filmele celebre precum "Men in Black", "Bad Boys" sau "I Am Legend" şi-a pus serios pe gânduri fanii. După ce a anunţat în urmă cu câteva luni că simte că trebuie să ia o pauză de doi ani de la actorie, acesta şi-a m-ai făcut încă o dată să se îngrijoreze. Asta după ce, în urma unui control de rutină, medicii au observat că Smith are o tumoare pe colon. 

Din fericire, actorul a suferit o intervenţie chirurgicală prin care aceasta a fost îndepărtată, iar acum viaţa sa se află înafara oricărui pericol. După ce a trecut cu bine peste acest episod neplăcut, vedeta le-a împărtăşit fanilor experienţa, vorbind despre aceasta pe canalul său de YouTube.

Will Smith s-a confruntat şi cu problema de sănătate de care a fost afectat şi fiul lui de 21 de ani, care îi urmează paşii în carieră, fiind atât actor, cât şi rapper şi compozitor ca tatăl său. Jadem Smith, căci despre el este vorba, a urmat ceva vreme o dietă vegană, care îl afectase atât de mult, încat a ajuns să îi schimbe şi culoarea pielii.

“Eu şi Will am fost nevoiţi să intervenim. Jaden este vegan, dar se vedea că nu beneficiază de suficiente proteine. Arăta sleit, epuizat, nu era bine hrănit”, povestea Jade, soţia lui Will Smith, legat de dieta ţinută de fiul său.


facebook whatsapp twitter pinterest