Zi de doliu pentru lumea cinematografică! John Lafia, creatorul lui ”Chucky”, s-a stins din viață

Zi de doliu pentru lumea cinematografică! John Lafia, creatorul lui ”Chucky”, s-a stins din viață © Twitter

Doliu în lumea cinematografică! John Lafia, creatorul lui ”Chucky”, s-a stins din viață, la vârsta de 63 de ani! 

Încă o zi, încă o legendă a plecat dintre noi. Lumea cinematografiei este mult mai tristă începând de astăzi. John Lafia, creatorul celebrei ”Chucky”, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, potrivit presei internaționale. A lăsat în urma lui un gol imens, ce nu va putea fi umplut niciodată, dar și o soție devastată și doi copii, pe care îi iubea nespus.

Conform unor publicații din străinătate, creatorul s-ar fi sinucis, însă, în momentul de față, nu se cunosc detalii exacte despre decesul acestuia. John Lafia a fost co-autorul peliculei horror din anul 1988 și director de film, devenind consacrat după ce a creat celebrul personaj ”Chucky”. Prietenii, apropiații, dar și cei care au lucrat alături de John Lafia sunt în stare de șoc după vestea primită. 

Don Macini, scenaristul seriei ”Chucky”, a reușit să-și găsească câteva cuvinte și să-și exprime părerea de rău. De asemenea, acesta a adus numai cuvinte de laudă la adresa celui care a fost cândva John Lafia. 

„Suntem devastați să auzim despre moartea prietenului nostru John Lafia. El a fost o parte crucială a familiei Chucky de la bun început. El a scris scenariul original al lui Child’s Play împreună cu regizorul Tom Holland și cu mine, iar John a regizat.

John a fost un artist incredibil de generos. M-a lăsat mereu să-l însoțesc la orice întâlnire, am fost un soi de ”umbră” a lui. M-a învățat foarte multe despre arta cinematografică. John a fost, de asemenea, unul dintre cei mai curioși și în permanență oameni creativi pe care i-am întâlnit vreodată, cineva care făcea mereu poze și scotea idei. Ne va fi dor de el”, a declarat el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro