Şi pe vedete le loveşte soarta! Şi când o face, o face bine! Daniela Gyorfi a ajuns la capătul puterilor! Zici că e blestemată!

Pe scenă este mereu sexy şi explozivă, dar în viaţa de zi cu zi, Daniela Gyorfi este o femeie cât se poate de normală, cu activităţi, dar şi probleme cotidiene. Chiar dacă perioada sărbătorilor ar trebui să fie una plină de surprize plăcute, blonda a avut parte doar de ghinioane.

Chiar dacă a trecut printr-o adevărată dramă atunci când mama ei s-a stins din viaţă, iar acum, după doi ani, poate spune că a reuşit să îşi revină, cât de cât, se pare că viaţa încă o pune la încercare pe Daniela Gyorfi, prin „păţanii” mult mai mici, dar totuşi de  impact.


Ca orice artist, atât de Crăciun, cât şi de Revelion, Daniela s-a aflat pe scenă, acolo unde a întreţinut atmosfera pentru sute de oameni. Cu toate astea, sărbătorile ei au fost presărate şi cu mici incidente, casnice, care însă au usturat-o pe artistă la buzunar. „Am avut un sfârşit de an aşa cum nu mă aşteptam. Destul de nefast. De Craciun, pe 24, mi-a fost spart geamul de la maşină. Abia am găsit un service auto să o pot lăsa, pentru că eu plecam la concerte. Ghinioanele nu s-au oprit aici, iar pe 26, George a pierdut câteva sute de euro. Am încercat să ne gândim că aşa s-au spart ghinioanele şi s-a dus tot răul din viaţa noastră”, a declarat Daniela, pentru Spynews.ro.


După toate peripeţiile prin care au trecut, Daniela şi George Tal s-au concentrat serios pe muncă, pentru a recupera toate cheltuielile. "2016 l-am inceput bine. Nu ne-am îmbogăţit de Revelion, dar suntem cât se poate de bine. Până la urmă banii nu aduc fericirea, dar numărul lor contează", a mai sopus artista.

Citeşte şi:

Daniela Gyorfi, despre modul în care i s-a schimbat viaţa radical: "La început cântam pentru mâncare, nu pentru bani!"

VIDEO / Daniela Gyorfi, necaz de 1 decembrie. Fetiţa i s-a îmbolnăvit!

VIDEO / Cât a costat rochia de la prima cununie civilă a Danielei Gyorfi. Pentru vremea respectivă, a fost o sumă exorbitantă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro