Şi tu? Ilinca Vandici, în gaşca vedetelor dependente de "artificii" de înfrumuseţare

Ilinca Vandici a intrat în grupul vedetelor dependente de "artificii", în speranţa de a arăta din ce în ce mai bine. Recent, şatena le-a spus fanilor că şi-a pus gene false.

Vedeta TV şi-a publicat o imagine pe pagina sa de Facebook în care le-a arătat prietenilor virtuali ochii de căprioară, după ce şi-a pus gene false. "Eşti o femeie criminal de frumoasă, incredibil!", "Eşti foarte frumoasă, eşti superbă", sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ilinca Vandici.

Activă în social media şi extrem de apropiată de cei care-i urmăresc activitatea, Ilinca Vandici le-a mărturisit că se consideră o persoană norocoasă. "Voi mă răsfățați cu cuvinte frumoase şi aprecieri ce îmi ajung la suflet! Vă mulțumesc!". 

Celebră datorită meseriei de prezentator

Ilinca Vandici este din Oradea, a câştigat mai multe concursuri de Miss, printre care: Miss Bihor, Miss Mamaia. După participarea sa la concursul "Model of the Universe 2004", unde a câştigat premiul presei, Ilinca primeste drept premiu un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV. În acelaşi an, devine prezentatoarea rubricii "Meteo" de la B1 TV. A prezentat show-ul "Bulevard" pe postul Kanal D. A fost şi prezentatoarea show-ului "Ministerul de Secrete" de la Antena 2, post tv devenit Antena Stars.

CITESTE SI:

Ilinca Vandici simte o ŢÎRĂ fluturi în stomac! S-a pozat cu fostul Andei Adam şi i-a declarat iubirea
FOTO / Nu, nu vi-l arătăm pe Botezatu! Atenţie o...Ţîră. A fost surprinsă într-o ipostază ruşinoasă
O.P.

Sursa foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro