Şi-a angajat bonă pentru sâni! Nici nu-ţi dai seama ce i-a trecut printre obligaţiile de serviciu

Mayra Hills, un fotomodel din Germania care se laudă cu cea mai mare pereche de sâni artificiali din lume, fiecare având 10 kilograme, a luat o decizie surprinzătoare: îşi angajează bonă pentru "pepeni".Femeia cunoscută mai degrabă după numele de scenă "Beshine" s-a săturat să se lupte zilnic cu neajunsurile cauzate de cele 20 de kilograme pe care le poartă doar din dorinţa de a-şi păstra acest bust generos care îi aduce contracte şi de 3.000 de euro.

Beshine a declarat pentru revista "In Touch" că vrea să-şi angajeze o bonă căreia să-i dea câte 1.500 de euro. Aceasta trebuie să-i lege şireturile, să o încalţe, să-i conducă maşina, deoarece ea n-are loc la volan, , să o îmbrace, s-o ajute să coboare din pat, să o spele şi să-i maseze spatele, care o doare din cauza greutăţii pe care  o poartă.

Beshine are câteva apariţii în filme porno şi peste 1 milion de admiratori pe reţelele sociale. "Când lumea se uită la pieptul meu, mă invidiază. Numai eu ştiu cât mă chinuiesc", a declarat Beshine. 

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO Mamă, ce "airbag-uri" are! O brunetă cu sânii uriaşi se "înfierbântă" în maşină

Nu o să-ţi vină să crezi ce sâni imenşi are această tânără. Adolescenta nu are implanturi, dar bustul îi atârnă aproape până la buric

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro