Și-a cerut iubita, iar acum urmează NUNTA ANULUI în lumea manelelor! Informații EXCLUSIVE

+5 click pentru
galerie

Lumea manelelor se pregătește pentru unul dintre evenimentele care, cu siguranță, va fi de pomină pentru cei din acest domeniu. Iar asta pentru că fiul unuia dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi se pregătește să facă pasul cel mare.

Alexandru, fiul lui Adi de la Vâlcea este, acum, în culmea fericirii. iar asta pentru că, pare-se, a făcut gestul care îl va transforma pe celebrul manelist în ”socru mare”. 
Mai exact, de curând, el și-a cerut în căsătorie iubita, pe Ionela, după o relație de doar șase luni, dar de-a lungul cărora cei doi recunosc că simt că ar fi făcuți unul pentru celălalt, Alexandru susținând că ar fi vorba de dragoste la prima vedere. Și, spun sursele noastre, Adi de la Vâlcea este mai mult decât încântat, cu atât mai mult cu cât celebrul manelist visa la momentul în care va deveni socru mare.


De altfel, acum mai bine de jumătate de an, Adi de la Vâlcea anunța că își caută noră pentru fiul său care împlinise deja 20 de ani. Și, mai mult decât attâ, oferea, la acea vreme, un bolid de lux drept dar de nuntă viitoarei sale nurori. Iar acum, pare-se, deja, Adi de la Vâlcea caută mașina potrivită pentru Ionela, el fiind mai mult decât încântat de alegerea făcută de Alexandru.
Adi de la Vâlcea, pe numele său real Nicolae Dinuţ, s-a născut pe data de 24 ianuarie 1973, în localitatea Râmnicu Vâlcea, într-o familie de oameni modeşti. Din mariajul cu frumoasa Cristina a rezultat Alex (20 de ani), unicul copil al cântăreţului. Datorită calităţilor vocale excepţionale, Adi de la Vâlcea s-a impus destul de repede în industria interpreților de manele, fiind unul dintre cei mai apreciaţi artişti ale acestui gen muzical.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro