Și-a descoperit frații, după zeci de ani, pe Facebook! Povestea INCREDIBILĂ de viață a unei cântărețe celebre de la noi

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară a fost nevoită să ajungă la 38 de ani pentru a-și cunoaște, cu adevărat, rudele. Iar când spunem asta ne referim la frații și surorile ei, oameni pe care i-a găsit doar după ce s-au căutat pe... Facebook.

Povestea de viață a frumoasei Emilia Ghinescu este una de-a drpetul impresionantă. Folosită ca sac de box de tatăl ei vitreg, părăsită de cel natural, copilăria vedetei a fost presărată de probleme și de necazuri. 
”Niciodată nu o să pot să îl înțeleg, cum nu o să pot să îl înțeleg nici pe tatăl meu adevărat. Nu cred că am să vreau să îl cunosc vreodată...”, spunea,a cum câteva luni, Emilia Ghinescu într-o emisiune TV. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat de curând. Iar asta pentru că, zilele trecute, vedeta a fost invitată la nunta unuia dintre frații ei. Iar acolo a avut ocazia să își cunoască, în persoane, și alți frați și surori. ”Au abordat-o pe Facebook și i-au trimis fotografii cu ea și cu mama ei. Ea bănuia ceva, dar nu știa exact câți frați sunt. Iar în weeoeknd, la nunta unuia dintre frați, i-a văzut pe toți. Era și tatăl ei natural acolo, dar nu au vorbity deloc. A fost nevoie să treacă mai bine de 30 de ani ca să se cunoască. Au făcut schimb de telefoane, iar de acum vor avea o relație normală, așa cum e și firesc între frați și surori. Emilia a vrut să și cânte la nunta fratelui ei, așa cum era și normal”, ne-a spus soțul celebrei artiste.

Agresată de tatăl vitreg, salvată de bunică
”Ce să poată să facă un copil, o fetiță de 11 ani, în fața unui om adult care se impunea, de fiecare dată, prin forță. nu puteam să fac nimic. dar de multe ori am fugit de acasă, la bunici, erau singura mea scăpare. Acum, gândindu-mă retroactiv, și eu mă mir de unde am avut forța asta ca să plec, pe vremea aia, copil fiind, aveam 7-8-9 ani de acasă, singură, cu autobuzul până la țară la bunicii mei, la vreo 60 și ceva de kilometri de Pitești, noaptea”, este o parte a dramei trăite de Emilia Ghinescu. Cântăreaţa mai are trei fraţi din partea tatălui natural, gemenii Dorin şi Eugen și sora Andreea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro