Şi-a micşorat stomacul, iar acum a dat cărţile pe faţă! Ce face Ozana Barabancea pentru a nu mai avea probleme cu greutatea

Ozana Barabancea, o femeie fericită. © Facebook

Ozana Barabancea este într-o continuă transformare, după ce a fost supusă operaţiei de micşorare a stomacului. Dornică să nu mai aibă vreodată probleme cu greutatea, vedeta cere ajutorul Divinităţii înainte să mănânce.

Ozana Barabancea a mărturisit, în exclusivitate pentru emisunea „Refresh by Oana Turcu”, că “Fac tot timpul cruce înainte să mănânc! Fac cruce deasupra farfuriei”.

După ce a câştigat lupta cu kilogramele, Ozana Barabancea le-a dat câteva sfaturi femeilor care doresc să aibă o siluetă de invidiat: “Carnea trebuie mestecată până când se topeşte în gură, pentru că nu se topeşte în stomac. S-a constatat că omul poate să mănânce atât cât încape într-un căuş. Ce este în pumnul meu, atât este porţia utilă, folositoare pentru orice om care vrea să mănânce o masă de prânz sau de seară, dar mestecată cu îndârjire şi curaj”.

Convinsă de faptul că problemele cu greutatea încep din copilărie, Ozana Barabancea a mai spus că „Aş introduce în şcolile din România ore de nutriţie”.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Vedetele îşi vând serviciile pe internet! Cât te costă ca să te antrenezi alături de un sportiv celebru

Citeşte şi: Jocuri de culise în fotbalul românesc! Planul prin care actuala putere de la FRF vrea să aplice lovitura decisivă „Generaţiei de Aur”

Ozana Barabancea s-a născut pe 4 octombrie 1969, în Bucureşti. Ea e o profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune "Splash! Vedete la Apă⁠" și "Te cunosc de undeva!", difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Ozana Barabancea şi Sorin Terinte au doi copii împreună, Andrew şi Gloria. Artista şi Sorin Terinte au divorţat în 2004.

Vedeţi interviul integral astăzi, la "Refresh by Oana Turcu", astăzi, de la ora 16:00, la Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro