Și-a pus Bilionera silicoane? Imaginile care spun totul despre noul ei bust

+5 click pentru
galerie

Otilia Bilionera este, cu siguranță, una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe de la noi din țară. Și, fără discuție, unul dintre atuurile ei este bustul. Acesta pare să fi fost și motivul pentru care, de altfel, în mare secret, l-a și îmbunătățit... puțin.

Mai exact, spun surse din apropierea Otiliei, cântăreața și-a făcut, de curând, o mică ajustare a bustului pe care îl avea. Nu pentru că ar fi fost nemkulțumită de forma sânilor - ea fiind una dintre artistele care, fără probleme, putea să renunțe la sutien oricând - ci pentru că și-a dorit ca mărimea să fie ceva mai ”evidentă”.
Așa că, la una dintre clinicile de renume din Turcia, în mare secret, Otilia și-ar fi pus proteze - mici, de altfel, 225 ml spun sursele noastre - dar suficiente pentru ca bustul ei să fie ceva mai ”evident”.
Iar dovada clară par să fie fotografiile pe care, în ultima vreme, le-a și postat pe contul ei de socializare, fotografii în care se poate vedea că, de ceva vreme încoace, sânii ei au ”crescut brust”, suficient pentru ca vedeta să se poată lăuda cu formele ei mai mult decât o făcea până de curând. Și, mai mult decât atât, poartă mai tot timpul acele bustire speciale pe care le recomandă chirurgii esteticieni pentru asemenea cazuri.
Vrea să renunțe la ortodoxie pentru măritiș?
Otilia, îndrăgostită cum este, vrea să renunțe la credința ei strămoșească , asumându-și astfel toate riscurile pe care le aduce convertirea ei. Iar printre acestea trebuie să enumerăm și faptul că, dacă va respecta tradițiile musulmane la modul strict, așa cum, probabil, își dorește Sinan, acesta fiind musulman practicant, artista va fi nevoită să renunțe la aparițiile ei pline de senzualitate de pe scenele lumii și, implicit, să renunțe la succesul pe care âîl avea până în prezent.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro