Silvia Dumitrescu, despre premoniţia din ziua în care i-a murit mama: "Am ştiut că n-ar fi trebuit să fac asta"

captura Antena Stars

Silvia Dumitrescu a povestit ultimele clipe din viaţa mamei sale. Cântăreaţa a mărturisit că în ziua aceea a avut o premoniţie, presimţind că aceea va fi ultima dată când va mai putea vorbi cu cea care i-a dat viaţă.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Silvia Dumitrescu a vorbit despre ultima întrevedere cu mama ei. Artista a spus că deşi în ultima perioadă încerca să pară puternică în faţa celei care i-a dat viaţă, în ultima zi a izbucnit în lacrimi. Mama ei i-a dăruit o batistă pe care a luat-o cu ea şi despre care ulterior şi-a dat seama că era semnul că fusese ultima conversaţie cu femeia.

"Mama mea a încetat din viaţă, după ce a pierdut lupta cu cancerul. La un moment dat, eu cu mama mea jucam teatru. Ea îmi spunea că se va face bine, eu îi spuneam acelaşi lucur. În ultima zi, am plâns în hohote în faţa ei. Atunci, ea mi-a dat o batistă, cu care am plecat acasă. Ajungând acasă, mi-am dat seama că nu trebuia să iau batista aceea. La câteva ore mai târziu, m-a sunat tata şi m-a anunţat că mama a plecat într-o lume mai bună", a povestit Silvia Dumitrescu la "Star Matinal", de la Antena 1.

În prezent, artista se află într-o perioadă frumoasă a vieţii ei şi că se pregăteşte de un concert alături de colegii din generaţia '80: ""80 la Putere" se vrea o reapariţie a spiritului din acea perioadă. Vor fi 20 de spectacole în toată ţara, în perioada care urmează. Vrem să-i aducem pe cei care i-au iubit pe artiştii respectivi să vină la un spectacol. Sunt oameni care s-au îndrăgostit pe muzica noastră, care au învăţat să danseze pe muzica noastră. Aceşti oameni ne întreabă de ani de zile când ne vor vedea cântând. Să sperăm că această iniţiativă să aducă multă bucurie în sufletele celor care ne îndrăgesc. Vom avea şi momente "in memoriam" ca tribut în numele celor care au plecat dintre noi. Când mă sui pe scenă, îmi fac şi cruce, dar calc mereu cu dreptul prima dată".

Cum a devenit cunoscută

Silvia Dumitrescu este o interpretă de muzică pop din România. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu și s-a lansat la Festivalul Național de muzică ușoară Mamaia '85 unde a obținut Premiul I la secțiunea "Interpretare".  S-a impus in muzica românească cu piesele precum "Nu-mi pare rău",  "Cred în tine", "Noi am ales"sau "Miracol infinit".

Citeşte şi

Silvia Dumitrescu e foc şi pară! "De câte ori să mai latru a turbare?!"

VIDEO Mărturia şocantă a Silviei Dumitrescu: "Laura Stoica mi-a zis că este foarte fericită!"

A.E.D.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro