Silvia Pop, aventuri incredibile în Beirut! Vezi ce a păţit vedeta când a ajuns în Liban

+2 click pentru
galerie

Silvia Pop a trăit aventura vieţii ei în momentul în care a aterizat în capitala Libanului, la Beirut, vedeta ajungând acolo pentru încheierea unor afaceri, dar şi pentru câteva momente de relaxare. Ce a ieşit însă, doar plăcut nu se poate numi...

Pasionată  de calătorii, Silvia Pop, şi-a dorit ca anul acesta să ajungă şi în Liban. Zi şi făcut. Şi-a făcut bagajele şi a pornit spre Beirut. Ajunsă la destinaţie, cântăreaţa a fost oprită pe aeroport de autorităţiile libaneze fără niciun motiv.  "Am vizitat peste 50 de ţări. Nu mi s-a întâmplat în viaţa mea să ajung la pass control, cum am ajuns în Liban, Beirut, de altfel un oraş superb, să mă ţină jumate de oră sau mai mult să nu ma lase să trec for no reason", scrie vedeta pe contul său de facebook.

Rămasă singură la pass control, Silvia Pop, privea nedumerită cum toţi pasagerii trec, şi încerca să afle de ce nu este lăsată să intre în ţară. După lungi minute de aşteptare, cântăreaţa a pus piciorul în prag şi le-a spus vameşilor că ori o lasă să treacă, ori se întoarce acasă.

"Obosită fiind, cu persoane care mă aşteptau, le am spus că nu pot sta până dimineaţa şi ori mă lasă să trec ori mă întorc", mai scrie cântareaţa pe facebook. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că a fost oprită pentru că foarte multe femei, cu acelaşi nume ca al ei, au fost în Beirut. Vedeta le-a explicat vameşilor că este persoana publică, că vizitează pentru  prima dată această ţară şi că peste tot în lume unde a călătorit, nu i s-a mai întâmplat aşa ceva.

"Le-am zis că unu din noi e blonda şi dacă sunt 1000 cu acelaşi nume au au different passport number and ID. În fine. Ideea e că în mai puţin de 1 minut am plecat. Dar mi s-a părut de domeniul SF-ului, suntem în 2013 nu în epoca de piatră" , mai scrie cântăreaţa pe siteul de socializare.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro