Silviu Prigoană, decizie de ultimă oră! Omul de afaceri nu va petrece ziua îndrăgostiţilor cu iubita lui! Motivul este chiar... Adriana Bahmuţeanu

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, ba din contră, îşi dau întâlnire doar prin tribunale, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu încă îşi pun amprenta unul asupra vieţii celuilalt. Chiar de ziua îndrăgostiţilor  atunci când fiecare ar trebui să petreacă alături de persoana iubită, omul de afaceri a luat o decizie radicală.

Au divorţat, dar războiul continuă! Telenovela dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană pare a fi departe de final, cei doi războindu-se fără să obosească pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună: Eduard şi Maximus, iar niciunul dintre ei nu pare dispus să renunţe prea uşor.


După vacanţa de vis pe care au petrecut-o alături de copii în Statele Unite, Silviu Prigoană şi Mihaela nu se vor bucura de o escapadă romantică şi cu ocazia zilei îndrăgostiţilor, iar Adriana Bahmuţeanu, fosta soţie a omului de afaceri, pare a fi singura „vinovată”. „De Valentine's Day eu voi petrece cu avocaţii. Nu pot să fiu alături de Mihaela, pentru că Adriana nu renunţă la disputa dintre noi, iar eu trebuie să îmi rezolv probleme până să mă pot bucura de ziua îndrăgostiţilor”, a declarat Silviu Prigoană.


Cu toate acestea, Mihaela nu va sta singură în casă, ba din contră, va părăsi Bucureştiul pentru a petrece câteva zile la munte, alături de copii. „Dacă tot este vacanţă, Mihaela va merge la munte pentru a se distra alături de copii. Nu are niciun motiv pentru care să stea acasă”, a mai spus omul de afaceri.

Citeşte şi:

Mama Bahmuțencei a uitat de incidentul cu Prigoană și a revenit ”la locul faptei”! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în mijlocul acțiunii

VIDEO / Astăzi, Silviu Prigoană a venit la şcoală pentru a-şi vedea copiii, dar degeaba!

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră: ”Acest monstru trebuie să plătească. Sunt convinsă că justiția divină își va face treaba”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro