Simbol al ”câinilor”, un fotbalist celebru spune totul despre cea mai importantă femeie din viața lui! ”Trebuie să ai o doză de gelozie”

+3 click pentru
galerie

Este atacantul care a făcut istorie pentru ”câinii roșii” și care, de-a lungul istoriei, i-a făcut pe dinamoviști să plângă de fericire, înscriind goluri care mai de care mai importante pentru echipa la care acum este director sportiv. Cu toate că este o vedetă însă, el a știut cum trebuie să se comporte... acasă...

Ionel Dănciulescu este unul dintre cei mai titrați atacanți de la noi, fiind, probabil, atacantul cel mai prolific din prima ligă. Cu toate acestea, chiar în ciuda statutul de vedetă a sportului, de fotbalist, Dănciulescu a știu întotdeauna să își găsească echilibrul acasă. Locul în care, alături de soția lui, pare să se simtă cel mai bine. Iar modestia care îl caracterizeză este egalată doar de discreția când vine vorba de căsnicia lui. ”Nu sunt o persoană romantică”, recunoaște Dănciulescu. Dar, cu toate acestea, sentimentele pe care le nutrește față de soția lui sunt cât se poate de adânci, el fiind unul dintre puținii fotbaliști car,e de-a lungul timpului, nu a fost implica tîn diverse scandaluri conjugale. Și, discret din fire, a acceptat, totuși să vorbească puțin despre căsnicia lui. ”Soția mea este cel mai mare critic al meu”, recunoaște Dănciulescu. Și, când vine vorba de relația lor, fotbalistul mărturisește că pasiunea este încă la ea acasă... ”Trebuie să ai şi o doză de gelozie”, explică el.
Din fericire, dragostea dintre Dănciulescu și soția lui s-a concretizat în apariția unui copil. Mi-am dorit să am o fată. Fiica mea are un caracter foarte puternic, e complicat să dicuți cu ea”, explică, zâmbind, Dănciulescu care, precizează mândru: ”Fiica mea vrea să urmeze facultatea de medicină”.


Despre felul cum se menține în formă, despre cum a învățat să-și păstreze greutatea optimă, dar și despre oamenii importanți din viața sa, Ionel Dănciulescu vorbește sâmbătă, de la ora 19.55, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Star Special”, unde va și găti alături de Raluca Dumitru.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro