Simona Bălănescu, ţinută de soţ în şah înainte de nuntă!
Publicat pe 18.07.2013 la 23:59 Actualizat pe 19.07.2013 la 00:01
Simona Bălănescu şi Rareş Dragomir se vor căsători religios la sfârşitul acestei săptămâni. Cu doar câteva zile înainte de nuntă, cei doi îndrăgostiţi au făcut o vizită fulger la localul din Otopeni, pentru a se asigura că petrecerea va fi una reuşită.
Simona Bălănescu şi Rareş Dragomir se vor căsători religios la sfârşitul acestei săptămâni. Cu doar câteva zile înainte de nuntă, cei doi îndrăgostiţi au făcut o vizită fulger la localul din Otopeni, pentru a se asigura că petrecerea va fi una reuşită.
Vedeta Antenei 2 şi soţul ei au ales să celebreze nunta într-o locaţie de lux din Otopeni. Cuplul a închiriat pavilionul de vară şi piscina aferentă, pentru a avea o nuntă nonconformistă. Ei bine, în ceea ce priveşte mâncarea Simona şi Rareş au optat pentru un meniu tradiţional. Aşa că invitaţii lor se vor delecta cu băuturi fine şi preparate din bucătăria românească, din care nu vor lipsi sărmăluţele cu mămăligă, peştele la cuptor, friptura şi tortul miresei. Cu doar câteva zile înainte de petrecere, cuplul a mers la restaurant pentru degustarea meniului. "Yami, yami, foarte bun! Arată senzaţional şi sunt la fel de gustoase!", a spus prezentatoarea TV. Simona Bălănescu a avut ceva emoţii până a auzit şi părerea soţului, care este exigent în ceea ce priveşte mâncarea. "Sunt mulţumit! Eu sunt de fapt cel mai pretenţios şi greu de satisfăcut în ceea ce priveşte mâncarea. Simona tot timpul are emoţii în momentul în care noi pregătim masa. Recunosc: sunt gurmand şi îmi place, în primul rând, ca mâncarea să fie gustoasă şi, în al doilea rând, să arate şi foarte bine. Când am văzut-o am rămas impresionat de prezentarea ei, dar acum încerc să fiu impresionat şi de gustul ei. Până acum, din ce am gustat, e super ok!", a declarat Rareş Dragomir pentru spynews.ro. Odată stabilite aceste detalii, Simona şi Rareş s-au declarat plăcut impresionaţi de meniul ales.