Simona de la "Mireasă pentru fiul meu", un nou iubit? Imaginea care a stârnit isteria în rândul susţinătorilor

foto: arhiva

Simona pare să-şi fi găsit liniştea în braţele altui bărbat. Imaginea cu fosta concurentă "Mireasă pentru fiul meu" şi bărbatul misterios i-a băgat la idei pe susţinătorii acesteia.

Simona a ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu" aşa cum a intrat: singură. Tânăra nu s-a grăbit să formeze cuplu cu niciunul din colegii ei de competiţie şi se pare că a ştiut ea ce a ştiut. Tânăra pare să-şi fi găsit liniştea în braţele unui bărbat misterios.

De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare la pieptul unui tânăr. Imaginea este însoţită de mesajul: "Într-o lume plină de ipocrizie și falsitate, o lume care se zbate să mă tragă în mocirlă, am fost, sunt și voi rămâne o Doamnă...".

(foto: facebook)

Prietenii virtuali ai tinerei s-au grăbit să-i ureze fericire alături de tânărul din imagine, speculând că acesta este iubitul ei: "Mă bucur că a apărut cineva în viaţa ta" / "Vă stă bine împreună".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro