Simona Gherghe, amintiri emoţionante din copilărie: "De când eram eu mică, aveam senzaţia că..."

sursa: Facebook

Simona Gherghe este o femeie sensibilă, iar de când este însărcintă, prezentatoarea TV este şi mai emotivă. În emisiunea de astăzi, vedeta şi-a adus aminte de nişte amintiri plăcute din copilărie.
Prezentatoarea TV vorbea în emisiune despre iluzii optice şi despre  cum unele imagini pot fi percepute greşit. În acel moment, vedeta de la Antena 1 şi-a amintit de câteva episoade de când era copil şi ce făcea de fiecare dată când vedea luna plină.
"Când e lună plină eu mă uit la lună şi, de când eram eu mică, aveam senzaţia că luna plină este o fetiţă mică, bosumflată. Este o iluzie optică", a mărturisit Simona Gherghe.
Prezentatoarea emisiunii va deveni mămică în acest an, la începutul verii şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină în braţe prima fetiţă.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. În viaţa personală, vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. 

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro