Simona Gherghe, copleşită de amintiri! De ce îi este dor prezentatoarei TV?

Sursa Foto Arhiva

Aşa cum ne-a obişnuit, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", scrie pe blogul ei câte o poveste pentru fanii ei atunci când nu munceşte.

De data aceasta, în preajma zilelor Iaşilor, Simona a devenit melancolică faţă de oraşul unde s-a născut şi de care este legată sufleteşte atât de tare.

"Uite că scriu iar despre Iași. Peste doar câteva zile, va fi sărbătoarea orașului. An de an, la început de octombrie, sute de mii de pelerini iau drumul Mitropoliei. Printre ei, sper să fie și turiști, dornici să viziteze orașul acesta atât de frumos. De obicei, cine merge la Iași bifează catedrala, parcul Copou, biserica Trei Ierarhi, bulevardul Ștefan cel Mare, Teatrul Național, Universitatea, cu Sala Pașilor Pierduți și, mai nou, Palasul. Puțini sunt cei care o iau la deal, pe Sărărie, spre Bojdeuca lui Creangă. E un loc atât de drag mie, încât îl recomand tuturor celor care vin la Iași. E legat de copilăria și adolescenta mea, de anii de liceu. Nu știu pe unde mai umblă acum liceeni de la Eminescu, dar noi, acolo, în grădina casei lui Creangă, ne făceam veacul. Mi-e dor de căsuța aia mică, albă, curată, de curtea frumoasă și îngrijită, de chitara care nu ne lipsea și de gașca din liceu.

Zilele trecute, i-am trimis la bojdeucă pe prietenii mei, Monica și Dan. Mi-au spus că au găsit, acolo, cea mai frumoasă prezentare pe care au întâlnit-o într-un muzeu. Și mi-au dat această filmare, care sper să fie și pentru voi o invitație la casa lui Ion Creangă",
a scris Simona pe blogul ei.

T.S

Citeşte şi: 
Simona Gherghe, aşa cum foarte rar ai putea să o vezi! Ce părere are prezentatoarea despre operaţiile estetice?

Simona Gherghe se confesează pe internet: "Este o poveste despre abuzuri și nebunie"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro