Simona Gherghe, cu un look de primăvară! Cum a apărut prezentatoarea în platoul "Acces Direct"

Surpriză pentru telespectatorii "Acces Direct"! Simona Gherghe a intrat în platoul emisiunii cu un nou look, aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Prezentatoarea TV şi-a schimbat radical coafura, iar rezultatul a fost unul mai mult decât plăcut.

Este prezentă pe micile ecrane de aproximativ 15 ani, iar telespectatorii o adoră. Înainte de ediţia de joi, a emisiunii pe care o prezintă, Simona Gherghe a dat dovadă de curaj, aşa cum puţine prezentatoare cu o imagine consacrată ar face-o, şi a apărut cu un look nou, primăvăratic.

În imagini, puteţi vedea că Simona Gherghe a venit în platoul emisiunii cu părul împletit într-o coadă pe care a ţinut-o pe o parte. Schimbarea o avantaja de minune, dovadă că prezentatoarei de televiziune îi stă foarte bine cu părul prins.

Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită pe Antena 1 de luni până joi începând cu orele 17:00. Simona Gherghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, de doi ani.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Surpriză mare pentru telespectatorii "Acces Direct"! Simona Gherghe a cântat un colind, în Ajun de Crăciun

Cum îl aştepta Simona Gherghe pe Moş Crăciun în copilărie? Prezentatoarea a topit inimile tuturor cu această imagine

Ediţii speciale "Acces direct", pe 23 şi 24 decembrie. Simona Gherghe şi invitaţii le întind o mână de ajutor românilor nevoiași


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro