Simona Gherghe, despre mutarea la ţară: "Liniștea vieții la țară mi-a adus, de fapt, neliniște"

foto: facebook

Simona Gherghe le-a povestit prietenilor ei virtuali despre viaţa la ţară. Prezentatoarea "Acces direct" a spus că iubeşte liniştea vieţii de la ţară, însă atunci când s-a mutat de la oraş a avut un şoc.

Simona Gherghe le-a povestit prietenilor ei virtuali despre experienţa mutării la ţară şi renunţarea la oraş. Prezentatoarea "Acces direct" a spus că acomodarea a durat ceva timp şi că liniştea vieţii de la ţară i-a adus iniţial nelinişte.

"Cred că am ațipit și m-am trezit speriată, ca din somnul ăla superficial. Era zgomotul ploii pe acoperiș. Uite așa îmi place ploaia: să-i ascult zbaterea prin țiglele casei.

Îmi aduc aminte că primul șoc legat de mutarea la țară a fost liniștea. Vreo două săptămâni, n-am avut nici televizor și aproape că-mi auzeam gândurile. Obișnuită cu vibrația orașului, liniștea vieții la țară mi-a adus, de fapt, neliniște. A fost nevoie de săptămâni bune să mă pot obișnui cu natura și zgomotele ei",
le-a mărturisit Simona prietenilor ei virtuali pe blogul personal.

Continuarea o puteţi citi pe simona-gherghe.ro

Citeşte şi:

FOTO / Weekend romantic pentru Simona Gherghe! Cum şi-a petrecut prezentatoarea de la "Acces Direct" cele două zile libere

Fotografie de colecţie! Cum arăta Simona Gherghe la doar câţiva anişori! Încă de pe atunci avea o pasiune pentru pisici

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro