Simona Gherghe, la un pas să piardă sarcina: "În săptămâna a 8-a mi-a apărut un hematom"

+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe vorbeşte deschis despre sarcina ei, despre problemele întâmpinate, dar şi despre numele micuţei pe care o poartă în pântece. Se pare că nu a fost totul foarte ok, prezentatoarea TV având probleme în săptămâna a8-a.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da Buni", Simona Gherghe a dezvăluit tot ce a întâmpinat până acum, pe parcursul sarcinii.

"În primele trei luni am avut nişte insomnii, mă trezeam pe la 5 dimineaţa şi mă gândeam la toate lucrurile rele din lume. Adormeam înapoi pe la 7, 8 după ce se lumina. O să mă gândesc ce o să fie şi cu naşterea..(...) Avem două variante de nume. Nu vreau să le spun pentru că tatăl s-a sucit acum pe ultima sută de metri. Mai bine mai aşteptăm. (...) Am avut o mică problemă prin săptămâna 8, mi-a apărut un hematom, punea sarcina în pericol. Doctoriţa mi-a recomandat repaus. Nu aveam voie să ma plimb, să urc scările", a spus Simona Gherghe.

"La fel şi după ce o să nasc, nu ştiu dacă mă voi putea despărţi de ea. Sunt foarte sensibilă, plâng la orice. Bine că s-au terminat reclamele de Crăciun. Poate asta a fost manifestarea mea la începutul sarcinii. (...) Mi-e teamă că o să fiu o mamă care nu lasă pe nimeni să se atingă de copil. Nu ştiu. Mi-e frică. Mama nu a fost aşa. Ea s-a întors la muncă atunci când aveam eu 2-3 luni. Nu aş vrea să sufoc copilul foarte mult. Vreau să fie independentă, curajoasă", a mai spus simona Gherghe.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro