Simona Gherghe, mărturisiri din relaţia cu iubitul: "Aşteptam cu groază"

foto: facebook

Simona Gherghe a mărturisit că s-a temut de repercusiunile pe care le-ar putea avea interzicerea fumatului în spaţiile publice asupra relaţiei cu iubitul ei, Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care le spune prietenilor ei virtuali că s-a temut că legea privind interzicerea fumatului în spaţii publice îi va afecta relaţia cu iubitul, Răzvan Săndulescu.

Prezentatoarea "Acces direct" a spus că s-a gândit cu groază la acel moment, fiindcă a crezut că partenerul ei nu va mai dori să iasă în oraş din cauza acestei restricţii, însă a fost surprinsă să constate că acesta a devenit chiar un susţinător al acestei norme.

"Nu fumez, am mai pufăit câte o ţigară pe la petreceri, însă aşteptam cu groază intrarea în vigoare a legii. Pentru că Răzvan, prietenul meu, e fumător şi mă gândeam că s-a terminat cu ieşirile noastre. Ei bine, surpriză! A devenit cel mai înfocat apărător al legii", a scris Simona Gherghe pe o reţea de socializare.

Simona Gherghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, de doi ani. Aceasta este prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", carepoate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 17:00 pe Antena 1.

Citeşte şi:

Simona Gherghe a vorbit în exclusivitate despre planurile de căsătorie. Ce răspuns a dat la întrebarea: când te căsătoreşti?

VIDEO / Simona Gherghe, pregătită să devină mămică: "Mă ocup de lucrul ăsta"

 
 
 
 

Simona Gherghe, în ipostaze tandre cu iubitul: "În amintirea verii"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro