Simona Gherghe, plină de sânge şi desfigurată. Imagini horror cu moderatoarea "Acces direct" / Video EXCLUSIV

Este una dintre cele mai frumoase şi discrete prezenţe feminine de pe micul ecran, însă, recent, a păţit ceva la care nu s-ar fi aşteptat nimeni. Simona Gherghe a fost desfigurată, iar faţa sa tumefiată prezintă urme evidente ale unei manifestări de o violență cumplită.

După scandalul bătăii încasate de Alexandra Stan, o altă întâmplare similară şochează showbiz-ul autohton. De această dată, protagonista este Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii "Acces direct", care a ajuns din frumoasa de pe micul ecran, în femeia neajutorată, maltratată şi plină de vânătăi-

Luptă împotriva violenţei domestice

Simona Gherghe şi-a liniştit admiratorii, astăzi în emisiunea "Acces direct", în cadrul căreia a dezvăluit adevărul din spatele imaginilor şocante. Impresionată de bătaia cruntă pe care a încasat-o Alexandra Stan de la managerul ei, Marcel Prodan, dar şi de numeroasele cazuri de violenţă domestică din România, moderatoarea TV a iniţiat o campanie anti-violenţă.

"În România, la fiecare 48 de ore, o femeie moare fiind agresată fizic. Victimele ţin să păstreze tăcerea de frica să nu fie agresate din nou. Doar 20 % au curajul să declare prin ce trec", a spus moderatoarea TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro