Simona Gherghe şi iubitul ei au avut o duminică în familie! Cu cine au luat masa cei doi viitori părinţi şi ce AU OBSERVAT FANII în poză

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Însărcinată în al doilea trimestru, Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu au petrecut o frumoasă duminică în compania câtorva persoane dragi. Ei s-au fotografiat alături de aceştia, iar frumoasa prezentatoare de la "Acces direct" s-a mândrit cu ea pe internet. Fanii lor au remarcat imediat un amănunt preţios în imagine.

Simona Gherghe şi iubitul ei au ieşit la un restaurant împreună cu mai mulţi prieteni apropiaţi. Unul dintre cupluri a venit chiar cu fiica lor, care, cel mai probabil, va fi una dintre prietenele fetiţei Simonei Gherghe. Cu toţii zâmbesc şi emană fericire.

"Gasca la alt chinezesc", a scris prezentatoarea de la "Acces direct" pe o reţea de socializare.

Desigur, toată lumea a observat că Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu s-au asortat. Amândoi sunt îmbrăcaţi în negru.

Săptămâna trecută, pe 15 martie, Simona Gherghe a anunţat se pregăteşte să intre în concediu prenatal şi să renunţe la emisiunea "Acces Direct".

VIDEO & FOTO / Simona Gherghe, într-o ţinută cum rar ai mai văzut-o! Când s-a ridicat de pe scaun, toţi au rămas cu privirile pe burtica de gravidă

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Vedeta va aduce pe lume o fetiţă în luna iunie.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro