Simona Gherghe suferă pentru că trebuie să stea departe de fiica sa. "De ce?"

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe, o mamă fericită şi împlinită © Foto: Instagram

Simona Gherghe se bucură din plin de vremea frumoasă şi de temperaturile cu multe grade cu plus de afară. Pentru că munceşte toată săptămâna, Simona Gherghe profită din plin de timpul petrecut în weekend, mai ales că îl dedică micuţei sale, Ana Georgia.

Simona Gherghe a ieşit la aer proaspăt cu fetiţa sa, iar cele două sunt extrem de fericite. Chiar şi aşa, o urmă de tristeţe se aşterne pe chipul frumoasei prezentatoare. Simona Gherghe se bucură de ziua de duminică şi suferă că mâine, luni, va trebui să se despartă pentru câteva ore de fetiţa sa pentru a merge la serviciu.

"De ce nu e şi mâine duminică?", este mesajul Simonei Gherghe. 

Simona Gherghe a postat o fotografie foarte frumoasă pe reţelele sociale, acolo unde se află alături de fetiţa ei, care stă în cărucior. Simona Gherghe încearcă să zâmbească, dar îi este greu la gândul că va trebui să stea departe de fiica ei de mâine. Zâmbetul, însă, îi revine pe chip atunci când îşi dă seama că pasiunea sa pentru muncă este imensă, iar mulţumirea primită din partea telespectatorilor o face să treacă mai uşor peste suferinţa de a fi departe de fiica ei o perioadă din zi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro