VIDEO / Simona Traşcă, executată silit de medicul estetician Marek Vâlcu. Blondina trebuie să bage mâna adânc în buzunar

Simona Traşcă a pierdut procesul cu doctorul estetician Marek Vâlcu. Blondina trebuie să scoată din buzunar 10.000 de Ron.

Vedeta spune că îi pare rău că s-a ajuns aici şi îşi doreşte ca doctorul să o ierte şi să o scutească de la plata daunelor materiale pe care acesta trebuie să le primească. "Domnul doctor a câştigat procesul pe bună dreptate. Atunci vorbea gura fără mine. Mă simt vinovată. Sper să mă ierte, altfel o să fiu bună de plată", a declarat Simona Traşcă pentru emsiunea Un show păcătos.

De cealaltă parte, doctorul Marek Vâlcu spune că nu îşi doreşte să îi facă rău Simonei Traşcă şi există posibilitatea ca ea să nu mai plătească această sumă de bani dacă îndeplineşte anumite lucruri.  "Consider că juştiţia şi-a făcut datoria şi ne bucurăm de acest lucru. Gura bate fundul. a vorbit a plătit. Banii nu contează, contează foarte mult ca omul să înţeleagă faptul că s-a întâmplat ceva. Eu nu vreau banii Simonei Traşcă. Dacă o să facă o reparare morală a acestei relaţii nu trebuie să mai plătească aceşti bani", a declarat Marek Vâlcu pentru emisiunea "Un show păcătos".

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Detalii halucinante despre trecutul Simonei Traşcă! Cine sunt bărbaţii care i-au dat bătăi crâncene

VIDEO / Cea mai titrată "BOMBĂ SEXY" renunţă la TOATE hainele sexy! Ce a determinat-o să facă acest gest extrem

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro