Simona Traşcă, la un pas de DEPRESIE! Medicii i-au dat interzis! „Este foarte greu”

Durerile de măsea au făcut-o pe Simona Traşcă să plece de urgenţă de lângă iubitul ei, dar şi să ajungă în cabinetul medicului stomatolog, dar nu oricum, ci pentru două intervenţii chirurgicale, destul de serioase.


Simonei Traşcă îi dau bătăi de cap, destul de serioase, problemele de sănătate. Blondina a fost nevoită să îşi scurteze vacanţa din Paris alături de logodnicul ei şi s-a întors de urgenţă în România, pentru a merge la medicul ei stomatolog, din cauza durerilor insuportabile pe care le avea. "M-am întors pentru că aveam probleme cu o măsea de minte. A ieşit strâmb, mă durea foarte tare”, a declarat Simona.


De parcă asta nu ar fi fost suficient, medicul stomatolog a descoperit şi o altă problemă a vedetei, ceva mai serioasă. „Doctorul a constatat că am o problemă mult mai mare şi am făcut două operaţii într-o zi. A fost groaznic. A fost destul de complicată operaţia. Mi-a scos patru măsele, mi-a cusut gingia. Trebuie să fac implant, era o infecţie. Dacă mai stăteam, puteam să paralizez”, a mai spus blondina.


Proaspăt operată, şi plină de speraqnţă că toate problemele s-au rezolvat, Simona a primit o veste cumplită din partea medicilor, care i-au interzis să mănânce timp de trei luni, pe partea cu operaţia, pentru a i se vindeca operaţia. „Nu am voie să bag nimic în gură timp de trei luni. Este foarte greu. Nu ştiu cum voi rezista”, a spus Simona Traşcă.

Citeşte şi:

Simona Traşcă, sacrificiul suprem pentru viitorul soţ! Cum vrea "să-l fericească" pe logodnic

VIDEO / Chinul prin care a trecut Simona Traşcă, după ce a fost operată de două ori în aceeaşi zi: "Dacă nu mă duceam la medic, puteam să paralizez!"

VIDEO / A cerut-o de soţie, dar ceva s-a schimbat! Simona Traşcă nu se mai gândeşte la căsătorie


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro