Simona Traşcă trece prin momente cumplite! A vrut să se arunce de la etaj

+3 click pentru
galerie

Simona Traşcă © Arhivă

În urmă cu câteva zile, Simona Traşcă a luat decizia de a se opera la faţă, investind mult în aspectul ei fizic. Aceasta a dorit să îndepărteze ridurile, dar şi pielea lăsată în anumite zone. 

Chiar dacă operaţia nu a presupus complicaţii, la prima vedere, Simona Traşcă a fost bandajată şi trimisă acasă. Aceasta a respectat programul şi indicaţiile date de doctor, dar, dintr-o dată, vedeta a făcut un atac de panică. 

"În partea de sus n-a avut doctorul ce să-mi facă, şi mi-a făcut la gât şi stând atâtea zile bandajată la gât, am simţit că mă sufoc, am luat nişte pastile puternice. (...) Am avut noroc că a fost mama aici. (...) Mi-au scos bandajele şi drenele, pot chiar să ies pe stradă acum. Am fost acum ceva ani internată la psihiatrie şi când mă apucă depresia nu mai fac chiar aşa. Îmi venea să urlu, să-mi smulg bandajele din cap", a spus Simona Traşcă pentru Antena Stars. 

Simona a stat o săptămână bandajată în casă, fiind pansată pe zona feţei şi cu două drene în spatele urechilor. Aceasta a vrut să se arunce de la balcon şi să se dea cu capul de pereţi. Şi-a sunat doctorul şi i-a povestit ce se întâmplă cu ea, dar a reuşit să o liniştească. 

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro