Singură în croazieră, Mirela Stelea şi-a făcut de cap pe vasul de lux cu care s-a plimbat pe Marea Neagră

+5 click pentru
galerie

Mirela Stelea a petrecut câteva zile într-o croazieră pe Marea Neagră, vacanţa fiind un cadou primit de la soţul ei, Bogdan Stelea. Culmea este însă că fostul portar al naţionalei nu şi-a însoţit soţia, el lâsând-o pe frumoasa brunetă pe mâinile echiajului.
Designerul s-a îmbarcat pe un vas de lux şi, timp de câteva zile, şi-a făcut de cap bucurându-se de toate facilităţile de la bord, dar şi vizitând Odessa şi Istanbul. Frumoasa creatoare de modă s-a delectat cu cele mai rafinate preparate culinare din restaurantele de lux de la bord, a testat vinuri vechi şi a profitat din plin de centrul Spa de la bordul ambarcaţiuni, lăsându-se răsfăţată de mâinile gingaşe ale maseuzei.
“Este pentru a doua oară când călătoresc pe un vas de croazieră. Prima dată acum fost anul trecut în Emiratele Arabe Unite. Atunci am realizat pe vas şi o şedintă foto pentru colecţia mea Cruise. De data aceasta, călătoria a fost doar pentru relaxare. A fost un vas mai mic, dar mult mai cochet. Vremea nu mi-a permis să fac plajă, însă m-am bucurat de toate facilităţile de pe vas. Am fost la restaurante superbe, am citit mult în biblioteca centrală a vasului, am jucat la cazinou şi am câştigat 1.500 de euro, am fost la spectacole tip cabaret şi mi-am încărcat bateria la spa. A fost superb!”, povesteşte Mirela Stelea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro