Homepage » Monden » Singurul INTERVIU FILMAT cu Florin Salam după un an de tăcere! Ce spune artistul despre scandalul cu Roxana Dobre, despre copilul pe care îl așteaptă și despre muzică / VIDEO EXCLUSIV SPYNEWS.RO

Singurul INTERVIU FILMAT cu Florin Salam după un an de tăcere! Ce spune artistul despre scandalul cu Roxana Dobre, despre copilul pe care îl așteaptă și despre muzică / VIDEO EXCLUSIV SPYNEWS.RO

Publicat pe 08.01.2018 la 23:59 Actualizat pe 09.01.2018 la 11:21

Florin Salam, de luni bune, s-a ținut departe de lumea showbiz-ului. De un an nu a mai dat niciun interviu, de trei luni nu mai cântă și, recent, a fost în mijlocul unor controverse legate de relația pe care o are cu frumoasa lui parteneră de viață, Roxana Dobre. Doar că, ieri, artistul a decis să spună lucrurilor pe nume și, în exclusivitate pentru Spynews.ro, să vorbească, cum nu a mai făcut-o, despre viața lui.

Florin Salam, de luni bune, s-a ținut departe de lumea showbiz-ului. De un an nu a mai dat niciun interviu, de trei luni nu mai cântă și, recent, a fost în mijlocul unor controverse legate de relația pe care o are cu frumoasa lui parteneră de viață, Roxana Dobre. Doar că, ieri, artistul a decis să spună lucrurilor pe nume și, în exclusivitate pentru Spynews.ro, să vorbească, cum nu a mai făcut-o, despre viața lui.

Întâi de toate, Florin Salam a dorit să își liniștească fanii. Adică, da, va reveni, cât de curând, în muzică, el explicând și motivul pentru care, de câteva luni, nu a mai urcat pe scenă. Și, mai mult decât atât, practic, el a negat că ar fi fost vorba de probleme cu interlopi, susținând că este vorba doar de câteva momente în care vrea să își revină din oboseala acumulată.

”De foarte mult timp nu am mai apărut. Pentru că, la un moment dat, orice artist simte nevoia de o pauză. Am vrut să stau cu familia mea, am vrut să mă odihnesc. (...) E a patra pauză (în ultimele 12 luni, n. red.). Cum să spun, eu nu prea am zile libere, când încep să cânt nu am nicio pauză între ele. Dar, eu hotărăsc ca, la nu știu câte sute de zile, pentru că numai așa mi s-a întâmplat, să fac o pauză, pentru că psihic te încarci. Nu îți mai arde, și, decât să merg să cânt atunci când nu am chef... Îți spun eu că nu, oamenii mă iubesc mult prea mult, eu respect foarte mult publicul și nu aș putea să mers să cânt atunci când nu am chef. Nu pot să transmit bucuria pe care ei o așteaptă de la mine. (...) Dar mai e puțin până revin”, spune Florin Salam.

”Am promis oamenilor piese noi, să lucrez un piculeț acum, am nevoie de puțin antrenament înainte de a reveni pe scenă, ca și în sport... Că, până la urmă, muzica e tot un fel de sport... Îmi trebuie ceva piese noi și apoi, gata!, România e distracție. Pentru că și eu că România, de ceva timp, nu a mai avut distracție așa cum trebuie...”, explică artistul.

Florin Salam vrea să se ”antreneze” înainte de a reveni pe scenă

Și, așa cum e de așteptat, Florin Salam se pregătește să se reinventeze. ”Oamenii așteaptă ceva nou de la mine. Inclusiv eu aștept ceva de la mine. Îmi place să mă surprind chiar eu”, recunoaște Florin Salam. Dar, precizează el, nu vrea să schimbe registrul muzical chiar atât de mult. ”Îmi merge prea bine aici, ce rost are să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Deocamdată stau aici, unde îmi stă bine și atunci când voi simți eu că e timp și pentru altceva...”, ne-a mai spus Salam. Și, normal, va reîncepe să cânte și în România, dar, pare-se, în străinătate este decis să se întoarcă cât mai repede, cu atât mai mult cu cât are o groază de evenimente pe care să le onoreze. Revenirea lui în muzică înseamnă însă un efort greu de închipuit. Iar asta pentru că, pare-se, Florin Salam este decis ”să scoată untul din el”. Și, doar antrenamentul înseamnă, pentru el, ceva care este, probabil, imposibil pentru mulți artiști de la noi. ”Să cânt cinci ore, în fiecare zi, non-stop, până răgușesc. A doua zi, chiar dacă mi-e greu, iarăși încă cinci ore. (...) Beau un whiskey sau o votcă, o țuică, o vișinată, nu contează. Astea-s trucuri”, spune Florin Salam, râzând cu poftă.

Florin Salam recunoaște ce înseamnă Roxana Dobre pentru el

Așa cum era normal, Florin Salam ne-a vorbit și despre relația cu Roxana Dobre. Și, fără să o menajeze, a spus totul despre ceea ce se petrece între ei doi.
”Întotdeauna o iau cu mine în străinătate. Mă simt foarte liniștit când o iau cu mine. Și, când este ea cu mine, strâng și banii. Că dacă nu e ea... nu strâng banii. Mai cumpărăm una-alta,mai bem un șpriț, mai dăm pe-o haină... Așa, când este ea cu mine, venim cu bănuții acasă, mai facem și noi câte ceva, că avem atâția copii”, spune, râzând, Florin.

Dar când vine vorba de sarcina Roxanei, Florin devine, brusc, secretos. Chiar dacă, în felul lui, confirmă veste uriașă. ”Așteptăm o bucurie”, spune el, precizând că ”cineva a strănutat”, adică, conform superstiției populare, nu minte. ”Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă și băiatul meu un frățior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu și un băiat”, spune Florin.

Iar legat de ultimul scandal în care a fost implicat, cel în care cei apropiați lui și Roxanei au dezvăluit că s-ar fi despărțit, Florin încearcă să ”drege busuiocul”. ”Roxana are foarte mulți dușmani. Nu știu de ce, mai ales de când e lângă mine. Nu mai are nicio prietenă, asta îmi pare rău că o spun. (...) Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reușească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o țin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi țin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o țin pe Roxana, o țin că o iubesc, Roxana îmi aparține, e viața mea, e mama copiilor mei, e frumusețea mea”, spune artistul.

Mai mult decât atât, explică artistul, lucrurile sunt ușor diferite și că, de fapt, este o ”lucrătură” a celor care îi vor răul. ”De când am dat un zvon că trebuie să mă apuc de cântat au început să vorbească de familie, să îmi umble un pic la bibilică. (...) Eu sunt psiholog...Vorbind urât de ea, tot la mine voiau să ajungă”, susține Florin Salam, făcându-le, totodată, și tot felul de urări ”de bine”.

În schimb, nunta dintre el și Roxana Dobre este un vis care, probabil, va avea loc peste ani buni. Dacă, vreodată, se va întâmpla însă, Florin Salam are pretenții cât se poate de mari pentru eveniment. ”La noi, asta nu e ca la români. Pentru mine nu e asta... Eu și cu prima mea, cu Fănica, când am făcut nunta, am făcut-o după 13 ani. Pentru că eu, dacă fac nuntă, vreau să fac o nuntă la care, în primul rând, să îmi duc oamenii de aici cu niște avioane, la cel mai tare hotel, nu fac în România. Nu pot să fac ca oricine, în România! Scuzați-mă! Cum ar trebui să arate nunta lui Florin Salam când eu am cântat la 2000 de nunți. Trebuie să fie un pic mai frumos ca tot ce am văzut”, explică el. Și, mai mult decât atât, dacă ar fi să facă o nuntă, nu ar angaja niciun artist din România, câteva nume din Statele Unite și din Germania fiind ”pe lista scurtă”. ”De la noi e mai greu să îmi placă mie ceva”, spune el.

Într-un final, Florin Salam a decis să spună adevărul și despre viața lui de familie și să lămurească discuțiile cu privire la fidelitatea pe care i-a arătat-o, de-a lungul anilor, Roxanei Dobre. ”Roxana mea nu știe? Am și eu alea de cântăreț, nu? Știi ce înseamnă să înșeli? Înseamnă să pleci cu o altă femeie și uiți de unde ai plecat. Nu, așa greșeli... D-astea mici... Cine n-ar face? Mie nu îmi place să mint... Un lider nu are voie să mintă. Și pentru mine greșeli din-astea, sau înșelat, cum ai spus tu, e prea mult să spui. E o noapte pe afară, e prea mult să spui înșelat. Te-ai dus, ai băut un șpriț, e ca un șpriț. Așa sunt, o zăpăceală, un șpriț. Gata, m-am trezit, am băut un șpriț. A doua zi nu mai sunt beat, nu? Nici nu mai știu cu cine am stat...”, explică el ieșirile care, de multe ori, au devenit, într-un fel sau altul, publice.

Cântărețul e nerăbdător să își mărite fiica

În altă ordine de idei, Florin Salam se pregătește intens să devină socru mic. Sau mare, că el, glumind, chiar dacă își mărită fata, pe Betty, anul viitor, se consideră tot principalul actor.
”E o emoție... undeva acolo, în suflet, e ascunsă, nu știu, te zăpăcește oricum. Eu și socru mic, voi fi mare... Dar e emoția aia când auzi așa ceva. ”Mamă, se mărită fata mea. Doamne, așa mare s-a făcut?!”, asta e prima. (...) După vreo 5 minute realizezi și zici: ”Bravo, fata mea! Spune ce trebuie să fac pentru tine, să îți fac cea mai tare nuntă”. Eu îi fac fetei mele toate poftele, până la 100 de ani”, explică el.

Ia când vine vorba de fiicele sale mai mici, cele pe care ale are alături de Roxana Dobre, Florin Salam este sincer. Și recunoaște că este anti-talent când vine vorba de îngrijirea micuțelor. ”Am rămas o dată cu Maria acasă... Și a trebuit să o schimb eu. Și mai rău am mânjit-o...”, povestește Florin râzând.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

În articolul
Singurul INTERVIU FILMAT cu Florin Salam după un an de tăcere! Ce spune artistul despre scandalul cu Roxana Dobre, despre copilul pe care îl așteaptă și despre muzică / VIDEO EXCLUSIV SPYNEWS.RO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Beauty & Lifestyle • la 21:16
Ghicitoare foto: care din acești oameni e stângaci? Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
  • Care dintre oamenii din imagine este stângaci
  • Puțini sunt cei care dau răspunsul corect
Care e floarea destinului tău. Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
Beauty & Lifestyle • la 20:46
Care e floarea destinului tău. Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
  • Care e floarea destinului tău
  • Îți dezvăluie trăsăturile de personalitate
Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere în fața lui Cristian, după despărțirea tânărului de Laura. Ce mărturisiri și-au făcut cei doi: „Eu văd în tine...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:37
Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere în fața lui Cristian, după despărțirea tânărului de Laura. Ce mărturisiri și-au făcut cei doi: „Eu văd în tine...” / VIDEO
  • Antonia a făcut confesiuni sincere în fața lui Cristian, după despărțirea tânărului de Laura
  • Ce mărturisiri și-au făcut cei doi
Ai probleme cu somnul? Aceste alimente și băuturi ar putea fi de vină
Beauty & Lifestyle • la 20:30
Ai probleme cu somnul? Aceste alimente și băuturi ar putea fi de vină
  • Ai probleme cu somnul?
  • Aceste alimente și băuturi ar putea fi de vină
Rețetă de prăjitură cu nucă și banane de post. Desertul specific perioadei în care ne aflăm
Retete • la 19:48
Rețetă de prăjitură cu nucă și banane de post. Desertul specific perioadei în care ne aflăm
  • Rețetă de prăjitură cu nucă și banane de post
  • Un desertul specific perioadei în care ne aflăm
Știrile Antena Stars. Luxul și opulența din Alpii Francezi se plătesc scump! Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simplă pizza
Emisiuni TV • la 19:44
Știrile Antena Stars. Luxul și opulența din Alpii Francezi se plătesc scump! Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simplă pizza
  • Luxul și opulența din Alpii Francezi se plătesc scump!
  • Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simplă pizza
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close