Smiley - "Dincolo de cuvinte". De ce a slăbit artistul şi ce slăbiciuni are

Munceşte o zi întreagă, iar replica "Nu am timp" ar putea să fie cu uşurinţă folosită pe post de salut, căci atunci când nu se află pe scenă, Smiley este în studio, unde produce melodii pentru alţi artişti din ţara noastră.

Munca îi aduce succes, dar stilul de viaţă alert şi-a pus amprenta pe fizicul său şi aşa cum au observat şi fanii lui, Smiley a slăbit vizibil în ultima perioadă. "Doar pentru că am muncit foarte mult. Îmi place să mănânc, dar astea sunt plă­ceri, nu slăbiciuni. Nu știu ce slăbiciuni am și, dacă le-aș avea, nu v-aș spune. (râde) Oricum, îmi mai las părul să crească cât pot, dacă la un moment dat de­vine insuportabil, mă tund", a declarat Smiley pentru Viva.ro.

Dar la fel ca orice om şi Smiley are slăbiciunile lui. De la ce nu se poate abţine cântăreţul? Ei bine, asta nu a mai spus-o de prea multe ori. Ştim că are o slăbiciune la muzică, dar altceva îl face pe artist să "păcătuiască". "…Aș avea poate la dulciuri. La muzică", a mai spus Smiley pentru aceeaşi revistă.

Întrebat de ce şi-a lăsat plete, Smiley a povestit de unde a început totul.

"Totul a plecat de la faptul că nu mi-am lăsat niciodată părul lung, deși mi-am dorit. Când eram mic, voiam să îl las să crească, dar nu am avut niciodată răbdare și nici ocazia. La școală mi se spunea mereu „dom’le, ce e cu părul ăsta mare, mai tun­de-te“. Mi-am zis că dacă nici acum, la 32 de ani, nu o fac, nu o să o mai fac nici-odată, o să trec prin viață fără să fi avut părul lung vre­odată. Florin Noje, care mă tunde de câțiva ani, mi-a zis „hai să-l lăsăm să crească să vedem ce se întâmplă.“ Nu prea mă interesează ce zice lumea, sincer: dacă le place bine, dacă nu, să fie sănătoși. Eu mi-am îndeplinit dorința, nu am nevoie de nimic", a spus Smiley.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu, având în același timp și o carieră solo.

Sursă foto Antena Stars

Citeşte şi

Smiley vorbeşte despre familie şi copii! De ce nu s-a căsătorit până acum, deşi se declară un familist

Nume celebre pe scena “Te cunosc de undeva!”! Janis Joplin, Bob Marley, Madonna, Smiley și Dan Ciotoi fac spectacol miercuri

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro