Smiley, în rolul de tată: "Pentru mine fiecare întâlnire cu copiii este foarte interesantă!"

Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai momentului, ba mai mult decât atât este şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc. A avut câteva relaţii lungi, însă în prezent este singur.

Cu toate acestea, cântăreţul a dovedit că nu este deloc insensibil atunci când vine vorba despre copii. Ba chiar, se pare că i-ar sta bine în rolul de tată. Smiley a fost profund impresionat de cazul unui copil bolnav, care a fost prezentat în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Viaţa lui Tibi a devenit un coşmar, atât pentru el cât şi pentru părinţii lui, de când a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. În plus, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, acesta a rămas şi cu un picior imobilizat.

Copilul, în vârstă de doar 10 ani, nu poate să mai meargă la şcoală, însă nu s-a dat, învaţă de acasă, iar părinţii lui îl sprjină cât pot de mult. Mama lui a fost nevoită să renunţe la slujbă ca să aibe grijă e el.

Pentru a avea o şansă la viaţă, Tibi are nevoie de un tratament cu chimioterapie la o clinică din Viena care costă aproximativ 300 de mii de euro. Familia lui are grave probleme cu banii şi locuieşte cu chirie în doar două cămăruţe sărăcăcioase.

Tibi a scris singur o scrisoare către fundaţia "Make a wish" în care a spus că îşi doreşte foarte mult să îl întâlnească pe Smiley, care este idolul său.

"Ce faci? Eşti bine? Ai vrut să te vezi cu mine? (...) Vrei să rămânem noi doi să stăm de vorbă aşa ca băieţii", l-a întrebat Smiley pe Tibi, ]n cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

"Da, am vrut pentru că sunt fanul tău. Sunt fericit," a spus şi Tibi.

Tibi a învăţat să cânte la tobe cu ajutorul toboşarului lui Smiley. Ba mai mult decât atât, a primit şi un cadou de la idolul lui, şi anume un tricou şi un album cu autograful său.

"Pentru mine fiecare întâlnire cu copiii este foarte interesantă pentru că pot să văd lumea prin ochii lor. Întâlnirea cu Tibi a fost foarte emoţionantă şi îi urez multă sănătate şi îi urez să se facă bine. E bine să le arătăm copiilor că visele pot deveni realitate," a mai spus Smiley, la Pro TV.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu, având în același timp și o carieră solo.

Foto: Facebook, Capturi Pro TV

M.T.

Citeşte şi:

S-au urcat în tramvai şi au avut parte de o surpriză COLOSALĂ! Nu le-a venit să creadă cine stătea pe scaunele din faţa lor

VIDEO / Smiley, incident "fierbinte" la un concert! O domnişoară s-a apropiat, l-a atins senzual şi... Nu mai spunem nimic, imaginile vorbesc de la sine!

IDEO / Smiley are lipici şi la MAI! Oficialii se folosesc de imaginea lui. Mesajul Ministerului de Interne, după ce artistul a lansat "Pierdut buletin"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro