Smiley nu mai scapă de Laura Cosoi! Fosta iubită îl urmărește și la locul de muncă

+3 click pentru
galerie

Sursa: arhivă

Laura Cosoi nu-i dă pace lui Smiley. Fosta iubită l-a urmărit până și la emisiunea TV pe care o prezintă. Cei doi au avut și niște schimburi de replici cel puțin interesante. Oare soţul Laurei Cosoi ce părere are? 

Smiley a ajuns, din nou, față-n față cu fosta iubită, Laura Cosoi. Cei doi au zâmbit și au făcut glume de față cu toată lumea. Smiley a avut o curiozitate și a întrebat-o pe fosta iubită dacă este studentă la actorie, iar răspunsul Laurei Cosoi a fost de milioane.

”Ce întrebări pui! Tu când te însori? Eu sunt măritată”, i-a spus Laura Cosoi lui Smiley. Artistul părea foarte apropriat de fosta iubită și a cuprins-o în brațe. Întâlnirea celor doi foști iubiți, Laura Cosoi și Smiley, s-a încheiat cu o fotografie. Cei doi s-au tachinat ca doi foști iubiți.

Laura Cosoi este o actriţă care s-a născut pe 2 ianuarie 1982 în Iaşi. Aceasta a debutat în televiziune în 2002 cu rolul Adinei din serialul „La Bloc”. În 2005, a jucat în serialul „Fete cu lipici” şi în anul 2007, o vedem pe Laura în ipostaza unei tinere ambiţioase pe nume Mara Soare, în serialul de televiziune „Cu un pas înainte”. Laura este ultima iubită oficială a lui Smiley, de care s-a despărţit după cinci ani de relaţie. Anul trecut, frumoasa blondă s-a căsătorit cu Cosmin, un om de afaceri.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro