Şoc! De ce Israela şi Liviu nu mai fac amor de 4 ani? La asta nu te aşteptai

Israela şi soţul ei, Liviu, sunt la cuţite. Problemele din cuplu îşi spun cuvântul şi iată că cei doi au ajuns în pragul unui divorţ.

Liviu şi Israela nu mai găsesc cale de împăcare, iar relaţia lor pare că se duce de râpă pe zi ce trece. Nu mai fac amor de patru ani, iar motivul este de-a dreptul halucinant. Se pare că Liviu dă mai multă atenţie problemelor sociale, iar acest lucru îl consumă, motiv pentru care nu mai au parte de intimitate. "De aici am plecat tot discutând şi totuşi până spre dimineaţă am reuşit să adormim. Liviu s-a ocupat de problemele ţării, nu de mine. Eu îl susţin, dar el se încarcă cu aceste probleme", a declarat Israela.

Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Îl iubeşte nebuneşte, dar recunoaşte că au fost momente în care i-a fost frică de el. Israela, amănunte incendiare despre mariajul cu Liviu

Să fie aceasta un semn de împăcare? Liviu şi Israela s-au mângâiat şi s-au sărutat în direct la TV

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro