VIDEO ȘOC! Pomohaci face slujbe ilegale? Bota: "Face tot ce făcea și înainte"

Cristian Pomohaci © arhivă

După ce Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserică, în urma scandalului monstru în care a fost acuzat de pedofilie, acesta continuă să țină slujbe, în ciuda faptului că nu mai are voie. 

Chiar dacă Cristian Dorin Pomohaci a fost exclus din Biserică, acesta ține slujbe în locuința sa, dar în mod ilegal. Fără a avea frică de cele sfinte, fostul preot nu se sfiește să țină slujbe contra cost în casa sa, iar persoanele cunoscute chiar își fac programare la acesta. 

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro