Şoc! Una dintre cele mai râvnite vedete de la noi nu mai vrea să audă de bărbaţi: "Am nevoie de o pauză!"

Sursa foto Arhiva

Au avut o relaţie cu năbădăi, iar acum s-au despărţit din nou. Una dintre cele mai cunoscute brunete de la noi s-a hotărât să ia o pauză de relaţii.

Laurette, căci despre ea vorbim, s-a decis că nu mai are nevoie de bărbaţi în viaţa ei, cel puţin pentru o perioadă din cauza faptului că se simte foarte deprimată, chiar şi atunci când ar trebui să fie fericită.

"M-am hotărât să iau o pauză şi să nu mă mai văd cu nimeni. Nu mai am nevoie de bărbaţi, sau cel puţin nu acum. Sunt foarte tristă în ultima vreme, chiar şi atunci când ar trebui să fiu bucuroasă. Şi la nunta Sânzianei am fost cam abătută. Am avut noroc de prietenele mele bune că au fost alături de mine atunci când aveam nevoie mai mare", a spus cântăreaţa la Antena Stars.

Laurette şi Mihai au împreună o minune de fetiţă, pe nume Serena. Cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori, ajungând chiar la Tribunal unde şi-au disputat custodia fetiţei.

T.S

Citeşte şi:

Laurette, despre împăcările cu tatăl fetiţei! Motivul uluitor pentru care acceptă relaţia cu năbădăi şi terorile bărbatului

A legat-o la mâini şi apoi i-a spus să se aplece! Ce i-a făcut Mihai Morar lui Laurette, în direct?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro