Şocant! Adriana Bahmuțeanu, martoră la o crimă! Vedeta a trăit momente cumplite când a văzut ce se întâmplă cu un cadavru

La un pas de a fi îngropată de vie ca în filmele cu mafioți! Adriana Bahmuțeanu a fost, recent, martora unei crime și a momentului în care făptașii încercau să scape de cadavru, la fel cum se întâmplă în scenariile de la Hollywood, adică îngropând corpul în ciment.

Clipe de groază pentru simpatica prezentatoare a emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars. Mai exact, aflata în căutarea unei adrese anume, Adriana Bahmuțeanu ajunge pe un șantier, loc în care i-a zărit pe câțiva indivizi dubioși cum îngropau în ciment un cadavru. Normal, prezența ei nu a putut fi neobservată, moment în care răufăcătorii încearcă să scape și de ea aplicându-i același ”tratament”.


Speriată, Adriana, care în acel moment vorbea cu Denisa Biță, asistenta de la emisiunea pe care o prezintă, îi cere blondinei să cheme poliția în timp ce reușește să-i scoată din minți pe criminalii fără inimă. În plus, vedetei i s-a făcut și rău, cu atât mai mult cu cât realizatoarea TV nu suportă să vadă cadavre, astfel că inima i-a fost pusă la grea încercare.

Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat în realitate, ci doar într-o farsă care i-a fost pusă la cale de echipa emisiunii ”Capcana starurilor” care, de-a lungul filmării a trecut prin mari emoții pentru că balastiera folosita nu funcționa ca la carte, așa că, până la urmă, toată lumea a tremurat la gândul că, în oricare moment, Adriana și-ar putea da seama că, de fapt, cel care trebuia îngropat în ciment era un manechin care imita perfect un om.

Cu toate acestea, amuzamentul momentului nu a fost compromis de nimic și îndrăgita vedetă a căzut în capcană și greu și-a revenit din șoc chiar dacă asistentele ei, Denisa și Renata, îi tot repetau că totul a fost o glumă.

Un nou sezon ”Capcana Starurilor” începe astăzi de la ora 20.30, la Antena Stars, iar prezentatorii show-ului sunt simpaticii Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro