VIDEO / Șocant! Cristian Pomohaci, acuzat că ține femei măritate ascunse în casă! Ce le făcea timp de ani de zile, când soții le căutau

Cristian Pomohaci © Facebook

Cristian Pomohaci primește noi acuzații grave de la sătenii din Moșuni. Mai multă lume susține că fostul preot ascunde femei în casa lui și le promite că le va rezolva toate problemele.

Adi Șeulean susține că soția lui a plecat de acasă, necăjită că îl suspecta pe bărbat de infidelitate și a plecat la Cristian Pomohaci în gospodărie. Acesta i-ar fi promi femeii că o va rezolva toate problemele.

"El tot timpul ținea femeia scunse. Le promitea foarte multe lucruri și le dădea lucruri. Ele lucrau în interiorul casei și le tinea acolo. Cel puțin 10 case are din câte stiu în 2009. Poliția știa. Până la urmă, anul trecut a fost dată și în urmărire. Am fost și în 2011 și în 2016. Poliția spune că <<Dacă nicio femeie nu se plânge că e sechestrată, noi putem să interevnim?>>. (...) Niciodată nu a vrut să spună și la ora actuală suntem divorțați din iarnă și a plecat. Din acuza minciunilor lui. Discutam de amante și vezi Doamne, dacă mergi la Pomohaci, te revolva", a povestit bărbatul la "Xtra Night Show".

Acesta nu ar fi singurul caz în care Cristian Pomohaci ar fi ținut ascunse femei în casa sa. Același martor susține că fostul preot avea multe femei necăjite în gospodăriile sale.

"Să nu mai vorbesc de Maria Cocean de la Reghin. În loc să o scoată din ce necaz, mai rău a îngropat-o. Pe a păcălit-o vreo cinci, șape, opt ani. Promițându-i că îi rezolvă probleme. Pe anumite femei pe care le printea slabiciunea... Aceleași femei erau noaptea și punea mâna pe capul lorși după aia râdeau prin curte noaptea. Aceleași femei erau și vineri sau sâmbătă noaptea", a mai adăugat Adi Șeulean.

De asemenea, Cristian Bota a mărturisit că tot ce spune bărbatul este adevărat. Acesta susține că și el știe aceste lucruri care s-ar întâmpla în Moșuni.

"La femei le promite că le aduce bărbatul de la amante și la bărbați că le aduce femeia", a declarat și Cristian Bota.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro