ŞOCANT: "Da, este adevărat. Adrian Cristea nu minte" Veronica A Cara spune tot adevărul!

Veronica nu mai suportă minciuna şi spune totul despre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, chiar dacă asta o va costa prietenia ei cu roşcata.

Deşi Bianca Drăguşanu încearcă din răsputeri să ascundă adevărul şi să îşi salveze căsnicia, Veronica vrea cu orice preţ să o facă pe roşcată să înţeleagă că a intrat mult prea repede în relaţia cu Victor şi recunoaşte că a fost martora primei întâlniri dintre Cristea şi Bianca Drăguşanu. Chiar dacă susţine că nu a văzut ca ei să se comporte ca nişte îndrăgostiţi, Vero recunoaşte că întâlnirea a avut loc, iar Cristea nu minte.

"Adrian nu este un mincinos, psihopat sau harţuitor. Este un om de cuvânt. Îl apreciez pe Adi pentru că poate metaboliza orice face un om. Bianca s-a despărţit de Cristea, iar la câteva zile s-a îndrăgostit de Victor. Din punctul meu de vedere, mult prea repede. În schimb Adrian nu a condamnat-o niciodată. Asta înseamnă iubire. Dacă Victor nu o înţelege, înseamnă că Adrian o iubeşte cu adevărat. Adrian a spus mereu înţeleg, iar mie mi se pare firesc ca din când în când să se întâlnească cu el pentru că nu putem înlocui pe cineva care ne înţelege cu adevărat. Da, este adevărat, Adrian şi Bianca s-au întâlnit în prezenţa mea pe bancă în spatele blocului unde locuiesc eu. Din punctul meu de vedere, este perfect normal şi nu trebuie să fie ascuns acest lucru. Nu am văzut să se sărute sau să se comporte ca nişte îndrăgostiţi, dar au fost foarte frumoşi. Se vedea că sunt emoţionaţi şi le-a fost dor unul de altul", a declarat Veronica A Cara la o emisiune de la Kanal D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro