Şocant! O cântăreaţă din România e convinsă că Diavolul i-a călcat pragul! "M-a înţepat de trei ori în inimă"

+2 click pentru
galerie

Celebra interpretă de muzică lăutărească Panseluţa Fieraru, considerată drept urmaşa reginei Romica Puceanu, a primit o vizită neobişnuită. Nu vă gândiţi la oaspeţi de seamă din străinătate, ci, la musafiri din lumea de dincolo.

Nu este deloc o glumă! Dimpotrivă, este o chestiune extrem de serioasă! Conform mărturisirilor interpretei, Panseluţei i-a trecut pragul casei însuşi Diavolul. Şi nu o dată, ci de două ori! "Vă spun că l-am văzut. Era chiar Diavolul şi vă jur că nu m-am înşelat. Eu sunt un om sănătos, n-am vedenii d-astea. Eu cred că soacra mea l-a trimis", a declarat solista pentru Spynews.ro.  

Dar cum s-au desfăşurat evenimentele: prima dată, Diavolul a intrat peste Panseluţa în casă în timp ce ea se odihnea. Pardon, îşi făcea somnul de după-amiază! Diavolul era acoperit cu o mantie neagră şi avea coarnele ascuţite. Până să se dumirească Panseluţa ce-i cu musafirul nepoftit la ea în dormitor, Diavolul a şi biciuit-o de trei ori peste faţă. Imediat, a simţit o durere surdă care îi apăsa pe inimă, dar cu puterea rugăciunii şi un pahar cu apă rece, Panseluţa şi-a revenit.

N-au trecut două-trei zile de la acest episod întunecat că Blestematul a revenit. De această dată, zice Panseluţa, a fost politicos. Diavolul a bătut de trei ori la uşă, dar n-a mai aşteptat ca cineva să îi deschidă că s-a şi năpustit peste biata femeie. A înţepat-o cu o suliţă în inimă, de trei ori, după care a fugit în străfundurile pământului. Revenită în lumea reală, Panseluţa s-a lovit cu capul de o altă piatră de încercare: a fost nevoită să plece din restaurantul în care cânta în urma unui scandal de natură financiară: ţambalistul Ion Miu ascundea în husa de la instrument banii care proveneau de la dedicaţiile clienţilor, sume care, în mod normal, se împart frăţeşte între lăutari.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro