Şocul termic ca metodă de slăbire! Un bărbat celebru de la noi o foloseşte şi e mândru de asta: "De la 90 de grade în saună, la -12"

foto: facebook

Un bărbat celebru foloseşte şocul termic atât ca metodă de slăbire, cât şi pentru un sistem imunitar perfect. Acesta le-a spus prietenilor săi că a trecut de la 90 de grade la -12.

Daniel Buzdugan şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie în care apare îmbrăcat doar în şort, în mijlocul nămeţilor. Realizatorul Radio ZU le-a spus fanilor lui că a făcut a stat în frig de -12 grade Celsius, timp de 5 minute, după 10 le petrecuse în saună la 90 de grade."De la 90 de grade Celsius ( în saună) până la -12 grade, nu-i mare lucru, dar știți cât de mult contează! Zece minute în saună, 5 în zăpadă!",
le-a spus Daniel Buzdugan prietenilor lui virtuali.

O prietenă virtuală a ţinut să-l felicite pentru curaj: "Contează foarte mult pentru un sistem imunitar perfect. Bravo, Daniel".

(foto: facebook)

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai simpatici şi iubiţi realizatori de radio de la noi din ţară. El face un cuplu radiofonic de excepţie alături de Mihai Morar.

Citeşte şi:

VIDEO / Daniel Buzdugan face senzație în Grecia: ”Tu ești sănătos la cap?”

Daniel Buzdugan, în doliu! Anunţul a fost făcut pe internet. Ce mesaj dureros a postat realizatorul Radio ZU: "A murit unul dintre simbolurile Maramureşului"

Nu a apărut niciodată aşa! Mihai Morar şi-a uimit fanii cu o fotografie de colecţie

Ce cadou a primit Daniel Buzdugan de ziua lui! Simpaticul realizator a rămas fără cuvinte

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro