Solistul unei formaţii legendare, la un pas de moarte! Artistul este internat în spital!

Sursa foto Hepta

Solistul uneia dintre cele mai mari formaţii de rock din lumea a fost internat de urgenţă la spital, fiind diagnosticat cu o boală gravă.

Trupa The Who, al cărei single de succes din 1965 "My Generation" include celebrul vers "I hope I die before I get old" ("Sper să mor înainte să îmbătrânesc"), a anunţat că a luat decizia de a amâna toate cele 30 de concerte pe care le avea programate în America de Nord şi pe care ar fi trebuit să le susţină până în luna decembrie.

Anterior anunţului de vineri, The Who amânase deja patru concerte, după ce Roger Daltrey, în vârstă de 71 de ani, se îmbolnăvise din cauza unui virus misterios, care s-a dovedit a fi meningită.

"Iniţial, am sperat că vom putea susţine restul concertelor, dar, după o serie de analize amănunţite, gravitatea bolii sale a devenit evidentă, iar medicii l-au diagnosticat pe Roger cu meningită virală şi i-au recomandat o perioadă de odihnă"
, se afirmă în comunicatul de presă publicat vineri pe site-ul formaţiei britanice, citat de MEDIAFAX.

Se va recupera complet

Roger Daltrey spune că medicii i-au garantat o vindecare completă, dar l-au avertizat în legătură cu faptul că va avea nevoie de "o perioadă considerabilă" înainte de a beneficia de o vindecare completă.

Chitaristul Pete Townshend a spus că toate aceste concerte au fost reprogramate pentru primăvara anului 2016.

Trupa The Who a fost înfiinţată în 1964, în Marea Britanie, avându-i în componenţa originală pe solistul Roger Daltrey, chitaristul Pete Townshend, basistul John Entwistle şi toboşarul Keith Moon. Grupul este considerat unul dintre cele mai influente din domeniul muzicii rock.

T.S

Citeşte şi:
De nerecunoscut! Cum arăta Ellie White când avea doar 18 ani
Bucurie mare! Dwayne Johnson se pregăteşte să devină din nou tată


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro