Sonia Trifan, clipe de coşmar în vacanţa din Oman! A fost sechestrată şi i-a fost pus pistolul la tâmplă

Sursa foto: arhiva

Sonia Trifan a trecut prin momente de coşmar în vacanţa, după ce a avut neinspiraţia de a pleca în Oman, un stat islamic foarte periculos.

Toată întâmplarea a avut loc în hotelul unde era cazată alături de prietena sa, unde un individ neidentificat a intrat în cameră înarmat cu gândul de a le jefui.

"M-am dus în vacanţă, iar totul la un moment dat s-a transformat într-un coşmar. În Oman, locul unde m-am dus, cultura religioasă islamistă este foarte dezvoltatată. Noi am plecat în timpul săptămânii doi fete, iar prietenii noştri urmau de vină după noi în weekend. Când a ajuns acolo, le-am cumpărat portul lor ca să nu deranjăm pe nimeni.

Am ajuns acolo noaptea şi a doua zi ne-am plimbat toată ziua. Când am ajuns la hotel seara, am mâncat şi am urcat în cameră. Am intrat la duş şi când am ieşit am văzut-o pe prietena mea legată de un scaun, iar un individ neidentificat a îndreptat un pistol spre mine, apoi m-a legat şi pe mine. De fapt, acest bărbat a vrut să ne jefuiască. A fost prins de către autorităţi şi contamnat. Încă nu ştiu ce pedeapsă a luat",
a spus Sonia la un post TV.

Nu este prima dată

În urmă cu trei ani, Sonia Trifan și logodnicul ei, Lucian au trăit o adevărat traumă în Egipt. Și-au văzut moartea cu ochii! Au plecat în vacanță, dar în loc de oameni relaxați, au dat nas în nas cu soldați înarmați până în dinți, tancuri și mașini blindate. "Am descoperit un Cairo foarte agitat după Revoluțiile lor. Un pic periculos, cum să spun eu, pentru turiști, mai ales pentru femei", spunea ea atunci. 

T.S

Citeşte şi:

Cristi Borcea, infidel cu acte în regulă. O altă blondă din showbiz susţine că omul de afaceri i-a făcut avansuri: "Este un bărbat prezentabil"

Sonia Trifan şi-a schimbat "airbag-urile". Noii sâni sunt mult mai mari
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro