Sora Denisei Răducu, în lacrimi de supărare! Ce i s-a întâmplat și cum a ajuns o victimă a sistemului

+6 click pentru
galerie

Problemele par să se țină lanț de familia Denisei Răducu. După ce sănătatea mamei vedetei s-a înrăutățit după ce artista a fost condusă pe ultimul drum, iar tatălui i-a recidivat semipareza, starea lui fiind critică, sora artistei pare să se confrunte și ea cu probleme.

Din fericire, pentru sora Denisei, problemele sunt de natură legală și pot fi rezolvate în momentul în care părinții ei se vor simți mai bine. mai exact, ea este nevoită să rămână în România, alături de soțul și de cei doi copii ai ei, până când se vor rezolva problemele legale cu privire la succesiunea pe care trebuie să o facă după ce Denisa a murit. 
”Sora Denisei așteaptă de câteva zile bine să poată merge la notar pentur a se face, oficial succesiunea. Doar că trebuie să îi adune pe toți cei implicați legal, iar aceștia să semneze că renunță la pretențiile pe care le-ar putea avea cu privire la bunurile pe care le-a lăsat Denisa în urma ei. Doar că, din păcate, părinții ei nu se suportă, sunt certați rău de tot și nu vor să se vadă, iar ea trebuie să facă în așa fel încât să rezolve problema, cu toții fiind nevoiți să semneze, la notar. În plus, niciunul dintre părinții Adelinei și ai Denisei nu se simte prea bine, tatăl are probleme, mama la fel, așa că e complicat. Iar ea trebuia să plece de ceva vreme din România, să se întoarcă în Spania și, din păcate, din cauza procedurilor legale, nu o poate face. Și nici nu poate pleca până nu rezolvă toate problemele legale, mai ales că dacă trece prea mult timp, totul se complică”, ne-a spus un apropiat de-al familiei.
Au acceptat să îi respecte ultima dorință a Denisei
Toți cei care aveau pretenții asupra celor rămase după ce artista s-a stins din viață au cedat în fața ultimei dorințe a acesteia. Și anume, ca tot ce are să îi rămână surorii ei. Motivul, ne-a explicat sursa citată a fost legat de faptul că, deși și alte rude au emis pretenții, într-un final, cumnatul artistei, calm, le-a explicat că ar fi normal ca măcar ultima dorință a vedetei să fie ascultată și le-a spus, verde-n față, că el, sau sora cântăreței, nu are de gând să se judece cu nimeni și că, dacă ceilalți vor putea dormi liniștiți, să confiște cele lăsate.
”Și-au dat seama, într-un final, că ar fi păcat să lupte pentru lucrurile pe care Denisa voia să le lase surorii și nepoților ei. Au acceptat să facă succesiunea cât mai repede și totul se va duce la sora ei, așa cum, în repetate rânduri, a și anunțat că își dorește”, ne-a spus sursa citată.
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro