Sorana, confesiuni din intimitate! ”Nu cred că îl voi sufoca cu iubire”

Este una dintre artistele celebre ale României, dar, pare-se, nu a avut foarte mult noroc în dragoste. De altfel, divorțul cu iz de amantlâc prin care a trecut a făcut-o să nu mai vorbească despre viața personală. Cel puțin până acum, căci Sorana a început să facă adevărate confesiuni din viața ei intimă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sorana Mohamad a afișat, de curând, un look nou, semn că ”ceva” se petrece în viața ei. Iar când spunem ”ceva” ne referim, evident, la viața ei sentimentală și la noul capitol din viața artistei. Chiar dacă s-a despărțit de soțul ei din cauza infidelităților, Sorana a trecut peste acel moment, iar acum privește încrezătoare către viitor, ba chiar are planuri mari.„Sunt într-o relație, dar nu am ce să spun mai mult. Nu sunt genul care să spună că este într-o relație care poate nu va merge. Vom vedea ce va fi. Vreau să mă recăsătoresc pentru că eu încă mai cred în căsătorie”, ne-a dezvăluit Sorana, semn că povestea de dragoste pe care o trăiește este mult mai serioasă decât se credea.


Planurile de nuntă nu sunt singurele pe care fosta componentă a trupei ASIA le are, Sorana gândindu-se din ce în ce mai serios și la o extindere a viitoarei sale familii. „Îmi doresc foarte mult un copil. Sunt înnebunită după ei. Nu cred că îl voi sufoca cu iubire, dar mă gândesc cu drag la momentul când va veni pe lume”, a mai spus Sorana.


Chiar dacă s-au despărțit din cauza infidelității lui Paul, Sorama Mohamad și fostul ei soț au păstrat o relație extrem de civilizată. „Despre fostul soț nu am ce să mai spun. Amândoi ne-am refăcut viața și trecutul rămâne trecut. Dacă ne vom întâlni pe stradă, peste câțiva ani, cu copiii de mână, ne vom saluta și vom vorbi civilizat”, a mai declarat Sorana.

Foto: Daniel Costache

Citește și:

Sorana îl iartă de infidelitate pe fostul ei soţ? "O să-l iubesc toată viaţa!"

Imagine emoţionantă! După divorţ, Sorana îşi doreşte un copil?

Blestem sau coincidenţă? Şi mama Soranei ex-A.S.I.A a fost înşelată de soţ


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro