Sore a cumpărat primul obiect pentru fiica sa. Cum va arăta căruciorul în care se va plimba Erin?

Sursa Foto: arhiva

Sore este gravidă şi abia aşteaptă să devină mămică. Timpul trece, nerăbdarea creşte, iar vedeta vrea să ştie exact ce o să aibă de făcut când momentul cel mare va sosi.

Un lucru e sigur. Artista a făcut un pas important în meseria de mămică. A cumpărat căruciorul care îi va purta bebeluşul la plimbare. După ce s-a hotărât, Sore şi-a anunţat şi fanii pe o reţea de socializare pentru a le cere părerea în alegerea făcută.

"Am răcit, am stat vreo două zile în pat şi aşa am petrecut destul de mult timp pe internet şi de unde înainte vânam reducerile să-mi cumpăr un pantof, o poşetă, m-am trezit acum luând la bani mărunţi fiecare site de bebeluşi, cu toate ofertele lor: balansoar muzical şi cu vibraţii, sterilizator, biberoane colorate sau transparente?

Carusel cu jucării simplu sau şi cu proiector să îi facă steluţe pe pereţi noaptea? Păturică cu văcuţă sau cu elefant? Şi tot aşa… Am senzaţia că nu voi putea alege nimic, e o varietate atât de mare şi eu sunt atât de..începătoare.  În schimb, am achiziţionat un prim obiect: căruciorul! L-am căutat mult dar suntem tare mândri de el"

Cântăreaţa trăieşte o poveste de iubire cu Mircea Juleanu, un avocat sexy. Cei doi sunt împreună de mai bine de 1 an de zile. Sore o să devină mămica unei fetiţe care o să poarte numele Erin.

T.S

Citeşte şi:

Încă puţin şi îşi va strânge copilul în braţe! Sore s-a fotografiat, iar fanii au observat imediat: "Ce măricică s-a făcut burtica!"

Sore are pofte de gravidă! Ce bucate o ispitesc pe artistă

Sore, cu burtica de gravidă pe scenă. Fanii ei abia şi-au luat ochii de la ea

FOTO / 2016 vine cu o "explozie" de bebeluși! Ce vedete vor deveni părinți anul viitor


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro