Sore a născut: "Sunt fericita mămică a unei fetiţe"

Sore trece prin cele mai emoţionante momente din viaţa ei. Sarcina sa a ajuns la final, iar în urmă cu puţin timp, blonda a devenit mămica unei fetiţe.

Cântăreaţa Sore a născut o fetiţă de trei kilograme, sănătoasă, care a primit nota 10 din partea medicilor. În aceste momente, ambele bunici sunt alături de Sore la spital. Fetiţa cântăreţei va primi numele Erin.

"Și iată, am ajuns la finalul sarcinii…. Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seamă când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică și iată-mă acum în pragul celei mai  fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneșă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoționați și fericiți pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. Am mâncat cum am poftit și ce am poftit, însă am încercat să fiu conștientă că tot eu voi lupta să revin la silueta de dinainte (și zic eu, m-am descurcat onorabil)," a scris Sore pe blogul ei personal.

Aflaţi mai multe detalii de la maternitate unde este internată cântăreaţa aici.

Sore trăieşte o poveste de iubire cu Mircea Julean, un avocat sexy. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani de zile.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Sore a început numărătoarea inversă! Cum arată însărcinată în nouă luni

VIDEO / Sore și-a pus fanii în cap! Ce face cu doar câteva zile înainte să devină mamă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro