Sore a spus DA! Artista nu își mai încape în piele de bucurie. Când a avut loc evenimentul

Foto: Facebook

După o relație de câțiva ani cu iubitul său, Sore și acesta au trecut la pasul următor, mai ales că așteaptă în curând o fetiță.

Viitorii părinți și-au dorit să facă acest pas înainte ca micuța Erin să se nască, așa că s-au logodit, fără ca cineva să știe.

Sore și Mircea au ținut secret acest eveniment important din viața lor, dar artista le-a dezvăluit prietenilor săi pe blogul personal.

”Țin secret de ceva timp, nu din superstiție și nici nu am vreun plan ascuns, ci pur și simplu mi-a plăcut la nebunie să fim doar noi doi cei care știau.

Acum, deja se fac multe presupuneri pe tema aceasta și m-am gândit că poate a venit momentul să împărtășesc vestea… Am zis Da! :) Am zis DA unei promisiuni de suflet, unei legături puternice, unor vise comune și unei iubiri magice.

Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că așa cum am spus mereu, nu fac lucrurile “ca la carte”. Va mai dura până la petrecerea de trei zile și trei nopți :), momentan avem alte evenimente pe care să ne concentrăm atenția și să ne dedicăm sufletul (nu-mi mai încap în piele de fericire și de răbdare).

Vă doresc să simțiți ceea ce simt, e magic”!,
a scris Sore pe blogul său.

Câinele celor doi, Dot, a fost cavalerul de onoare și cel care a ținut inelul de logodnă.

Cântăreaţa trăieşte o poveste de iubire cu Mircea Juleanu, un avocat sexy. Cei doi sunt împreună de mai bine de 1 an de zile. Sore o să devină mămica unei fetiţe care o să poarte numele Erin.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro