Sorin Oprescu, cumpărături de NABAB! Cu ce și-a umplut coșul, înainte de Crăciun / Foto

+6 click pentru
galerie

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, pare să se pregătească intens pentru Sărbătorile de Iarnă. Și, cum nu vrea să fie luat ”pe nepregătite” de zilele de Crăciun, la cumpărături, medicul a început deja să se asigure că nu îi va lipsi nimic în casă.

Zilele trecute, într-unul dintre hipermarket-urile din Capitală, la coadă s-a așezat Sorin Oprescu. Alături de un coș plin ochi cu cumpărături, semn că fostul edil al Capitalei este decis să evide ”nebunia” de sărbători, atunci când toată lumea se înghesuiește prin magazine pentru a cumpăra cele necesare perioadei de mare sărbătoare care urmează peste puțină vreme.
Iar printre cumpărăturile medicului care a făcut, de-a lungul timpului, senzație în lumea politică se pot remarca o serie de produse care indică că Oprescu se pregătește la modul cel mai serios de ”curățenia de Crăciun”. Astfel, pe lângă câteva perne și pături noi, detergenți, balsam de rufe, spraiuri de mobilă, trona și un mop.
Normal, fostul edil s-a asigurat că va avea și de-ale gurii în perioada următoare, așa că, le lângă un suc natural și o sticlă de vin care așteptau, cuminți, pe bandă, să fie achitate, fostul primar al Capitalei a cumpărat și ceva mezeluri, fructe și ulei.
Sorin Oprescu a fost primarul Capitalei
De profesie medic chirurg, Sorin Oprescu a obţinut două mandate de primar al Bucureştiului. În viaţa personală, celebrul doctor a fost căsătorit din 1971 până în 1988 cu Simona Fica. Din mariajul lor a rezultat un băiat, Mircea. Fiul lui Sorin Oprescu este căsătorit şi tată a trei copii: Veronica, Smaranda și Matei.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro